×

Blog

ENERGIA FOTOVOLTAICA: Per un futur més net i sostenible

Si hi ha una tendència que s’està imposant en la societat, i més que ho farà,  és la implantació arreu de l’energia fotovoltaica. A  Cairó trobaràs tot el necessari per fer possible la teva instal·lació de plaques fotovoltaiques i gaudeixis, ara i en el futur, de l’energia verda per excel·lència.

Les darreres innovacions per aprofitar al màxim l'energia que ens proporciona el sol. 

 

Mòduls fotovoltaics:

Comptar amb la marca líder al món de fabricació de mòduls fotovoltaics és un gran avantatge. La firma xinesa Jinko ens proporciona panells d’última tecnologia, amb una garantia de producte de 10 anys i una garantia de servei de 25 anys.

[Més info. (PDF)]

Reguladors de càrrega:

Amb tecnologia Bluetooth per operar des de mòbil, tablet o ordinador, els reguladors Victron ofereixen una gestió intel·ligent de les bateries i un control òptim dels punts de màxima potència.

[Més info. (PDF)]

Carregadors:

La gamma Centaur de Victron manté una potència de sortida completa. A més inclouen la càrrega completament automàtica en tres etapes, que garanteix que les bateries estan completament carregades en tot moment. També podreu monitorar el nivell de càrrega des de l’aparell mòbil. 

[Més info. (PDF)]

Bateries:

Per a l'emmagatzematge comptem amb la millor fiabilitat alemanya. La marca Hoppecke ens aporta innovació, amb un estàndard de qualitat altíssim i amb una disponibilitat d'emmagatzematge ininterromput fins a més de 20 anys. La tecnologia BMS i Liti, ens vénen de la mà de Victron Energy, que possibiliten la seva operativitat encara que no estiguin totalment carregades i amb un alt nivell d'eficiència.

[Més info. (PDF)]

Inversors:

De bateria, híbrids i connexió a xarxa. L'emmagatzematge de l'energia generada pel camp fotovoltaic permet la seva utilització durant la nit o hores de baixa producció. Els productes estrella de Victron, els seus inversors i inversors-carregadors són la seva aposta per la fiabilitat, un disseny còmode per a la seva instal·lació i una àmplia gamma per a tota mena de necessitats els converteixen en la millor opció per a instal·lacions aïllades. 

[Més info. (PDF)]

Estructures i marquesines:

Estructures solars, marquesines fotovoltaiques, pedestals per a la càrrega de vehicles elèctrics i suports per a mòduls i plaques tèrmiques. Disposem d'estructures fixes d'alumini que possibiliten un muntatge fàcil, ràpid i regulables per a diferents angles d'inclinació. Les marquesines de la marca Aplitech ens ofereixen diferents opcions, adaptables a qualsevol espai i sigui per acumular energia o per bolcar-la a la xarxa.

[Més info. (PDF)]

Amb tot, les possibilitats que ofereixen els avenços en el camp de la tecnologia fotovoltaica, ens conviden a fer la transició cap a un consum energètic més verd i sostenible

[Consulta aquí el catàleg complet]

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.