×

Política de Privacitat

Cairó té la seva seu a l’Av. Salou, 55 AD500 Andorra la Vella, AD500, Principat d'Andorra  (+ (376) 879 079 Fax. + (376) 879 080).

Cairó garanteix el compliment de la normativa andorrana en matèria de protecció de dades, concretament de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre del 2003 (d’ara endavant LQPD). Cairó garanteix la seguretat i confidencialitat en el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal subjectes a la LQPD. En el moment en què un usuari/client facilita les seves dades personals, aquestes dades són incorporades a la base de dades de Cairó amb la finalitat d’oferir-li el servei cercat per l’usuari dins la pàgina web.

De conformitat amb la normativa vigent, s’informa els usuaris/clients que formalitzen aquest contracte que les seves dades personals són incorporades a un fitxer la creació del qual ha estat degudament notificada a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals. La finalitat del fitxer esmentat és permetre a Cairó que realitzi les gestions dels serveis contractats per l’usuari/client així com la comunicació derivada de la relació contractual entre ambdues parts.

En tot moment, l’usuari/client podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades personals mitjançant correu, trucada de telèfon o correu electrònic a les dades més avall indicades.

 

Responsable de les dades:

 

Finalitat i tractament de les dades:

 

Recollida i tractament de les dades:

 

Legitimitat

D'acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les teves dades personals podran tractar-se sempre que:

 

Comunicació de dades personals

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb Cairó per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d'encarregats del tractament. L'empresa no realitzarà cap cessió, excepte per obligació legal.

 

Els teus drets

En relació amb la recollida i tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per a:

Accedir a les teves dades personals i a qualsevol altra informació indicada en la LQPD.

Rectificar les teves dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d'acord amb la LQPD.

Suprimir les teves dades personals d'acord la LQPD.

Limitar el tractament de les teves dades personals d'acord amb la LQPD.

Sol·licitar la portabilitat de les teves dades d'acord amb la LQPD. Oposar-te al tractament de les teves dades personals d'acord amb la LQPD.

Si has atorgat el teu consentiment per a alguna finalitat concreta, tens dret a retirar el teu consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pots exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a cairo@cairo.ad. També tens dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control competent (https://www.apda.ad/) si consideres que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

 

Informació legal

Els requisits d'aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està subjecta a revisions periòdiques i l'empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això succeeixi, t’avisarem de qualsevol canvi i et demanarem que tornis a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmis la teva acceptació.

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.