×

Blog

Des de Cairó apostem per un futur amb energia verda

A partir del Pacte per a l'Estalvi Energètic promogut per Govern, des de Cairó no volem deixar passar l'oportunitat de sumar-nos a una iniciativa que advoca per apostar per un futur amb un consum d'energia renovable i respectuosa amb el medi ambient.

Cairó aposta per la sostenibilitat


Pel que fa a la mesura que ha engegat l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic per promoure aquesta iniciativa, la qual compta amb la participació de FEDA, ha posat en marxa el segell Llum Verda, destinat a identificar les empreses que adquireixin el certificat d'origen renovable per a l'energia elèctrica que consumeixin. Com no podia ser d'una altra manera, des de Cairó no volíem deixar passar l'oportunitat de rubricar el nostre compromís per a la transició energètica sostenible ,i per això hem signat el pacte d'estat per a l'estalvi energètic.  Amb aquest segell "Aquí tenim llum verda", el qual a Cairó ja lluïm als nostres establiments, FEDA vol afavorir que les empreses s'impliquin en la transició energètica d'una forma fàcil i assequible, que pot complementar els esforços que facin en estalvi i eficiència energètica o produint energia. El certificat és un distintiu per reconèixer la contribució que es fa a la sostenibilitat i al foment de la producció renovable, i no pretén fer cap separació física de l'energia que es distribueix als diferents clients.

A més, a les empreses que certifiquin el 100% de l'energia renovable, se'ls donarà un segell que així ho certifica, així com altres elements comunicatius perquè mostrin la seva implicació. Aquestes accions constitueixen el marc de les mesures implementades pel Govern per promoure la transició energètica i combatre el canvi climàtic. Cal recordar, com aspecte a ressaltar, que el consum d'energia d'origen renovable també permet minimitzar les emissions de CO2 generades.

Amb tot, des de Cairó no volem quedar al marge d'aquesta responsabilitat del conjunt de la societat, és per això que, tant en la mateixa empresa com per als nostres clients, hem començat a prendre mesures per adherir-nos a la iniciativa i facilitar aquest procés de transició a totes aquelles persones i empreses que desitgin un consum més responsable de l'energia.

En el cas de Cairó, una de les accions que engegarem a curt termini és la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada dels nostres magatzems, així com la substitució de tot aquell enllumenat que no sigui de baix consum i la substitució progressiva dels nostres vehicles d'empresa amb consum de combustibles fòssils per una nova flota de vehicles elèctrics o híbrids.

Per als clients, oferim tot l'equipament necessari per a la instal·lació de sistemes de generació d'energia sostenible ja que disposem de tot l'estoc per realitzar tota mena d'instal·lació de plaques fotovoltaiques. Destaquem les plaques fotovoltaiques, de les quals n'hem adquirit un gran volum per tal de poder abastir a tots aquells interessats en implementar les mesures que suggereix Govern per tal de fer front a la crisi energètica i econòmica en què ens trobem immersos. 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.