×

Blog

Purificador d'aire Levoit Core 300 True HEPA

En el context actual, ens trobem amb la necessitat o obligatorietat de passar més estones dins d'un mateix espai interior. Ja sigui per motius de prevenció i salut o bé perquè les exigències laborals ens obliguen a romandre a casa per treballar. És en aquest punt on la necessitat de crear un espai confortable és una qüestió prioritària.

Diferents estudis han determinat que l'aire que respirem en espais tancats pot arribar a estar 5 vegades més contaminat que un espai exterior. Sent tan important disposar d'un aire net i fresc, sigui a casa, oficina o negoci, des de Cairó us presentem el Purificador d'aire Levoit Core 300 True HEPA.

 

Purificador d'aire Levoit Core 300 true HEPA

 

 

El Purificador d'aire Levoit Core 300 crearà l'ambient que necessites

El disseny compacte del Purificador d'aire Core 300 fa que sigui ideal per traslladar i col·locar-lo en la cambra on hagis d'estar durant un temps perllongat. El pots situar al costat de l'escriptori mentre treballes o estudies, al sofà o al costat del llit durant la nit.

La forma cilíndrica del Purificador d'aire Levoit Core 300 permet l'entrada d'aire amb una captació de 360°, amb 3 etapes de filtració amb una combinació de 3 en 1: una xarxa prefiltre, filtre TRUE HEPA i un filtre de carbó activat.

Filtratge:

El sistema de filtratge garanteix la neteja d'una habitació de 20-40 m² fins a 5 vegades per hora.

  • El prefiltre protegeix els filtres interiors perquè no s'obstrueixin, captura partícules grans com pelusses, pols o pèls de mascotes.
  • El filtre TRUE HEPA atrapa el 99,97 % de pols de casa, àcars de la pols, pol·len, floridures i partícules de fum de 0,3 micres.
  • El filtre de 3r nivell es basa en materials granulats de carbó actiu que absorbeixen les males olors de mascotes, olors de la cuina i els COV (Compostos Orgànics Volàtils)

Disseny i nivells de soroll:

El disseny del Purificador d'aire Levoit Core 300 és modern, elegant i decoratiu. El seu pes no arriba als 3,5 kg, la qual cosa el fa molt còmode a l'hora de transportar-lo i el podem trobar en colors blanc i negre. El panell de control situat a la part superior és molt intuïtiu i inclou totes les funcions necessàries. Ofereix 3 velocitats de ventilador i 4 temporitzadors amb intervals de dues hores fins a 8.

Els nivells de soroll estan per sota del que seria parlar xiuxiuejant, ja que el seu llindar més baix no supera els 24 dB i el llindar més alt és al voltant dels 50 dB. Aquests barems s'aconsegueixen gràcies a la tecnologia QuietKEAP, que redueix els nivells sonors perquè es pugui descansar en un ambient tranquil i relaxat.

Un aire net i fresc des de l'origen

El Purificador d'aire Levoit Core 300 True HEPA no utilitza llum ultraviolada o iònica, ja que alguns estudis han determinat que aquesta mena de sistemes poden produir ozó nociu per la salut. A més, disposa d'un indicador que ens avisarà quan calgui canviar el filtre. 

 

Has d'estar estones llargues dins d'una sala tancada? A Cairó trobaràs el Purificador d'aire Core 300 de Levoit, per només 114,99 €, amb el qual podràs netejar l'aire mentre treballes, estudies o, simplement, gaudint del teu temps lliure amb la família o amics.  


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.