×

Blog

Purificador d'aire Levoit LV-H133

Amb el Purificador d'aire LV-H133, Levoit ha fet un pas més enllà. La seva capacitat de netejar estances de més de 80 m² en menys de 30 minuts, el fa ideal per qualsevol mena d'oficina o llar amb espais molt amplis.

Però la funcionalitat dels purificadors Levoit no acaba aquí, ja que a banda de netejar l'aire diferents espais, els purificadors Levoit són els més segurs del mercat, perquè només utilitzen filtres mecànics i mai sistemes de filtratge electrònics, aconsegueixen retenir partícules contaminants en estat gasos de l'aire sense alliberar ozó o altres elements nocius. 

 

Purificador d'aire Levoit LV-H133

 

Disseny i efectivitat en el Purificador d'aire Levoit LV-H133

El model que us mostrem en aquest article unifica l'estil modern amb la màxima efectivitat. El Purificador d'aire LV-H133 pertany a la sèrie Tower de Levoit, té forma cilíndrica amb una alçada de 60 cm, és elegant, discret i encaixarà amb l'entorn d'on el decideixis ubicar.

El seu display es manipula mitjançant controls tàctils, on cada mode i botó és molt intuïtiu i et permet:

  • Indicador de filtre: S'il·lumina quan és el moment de substituir el filtre, que acostuma a ser després de 6 o 8 mesos.
  • Temporitzador: Permet configurar el temporitzador fins a 12 hores en qualsevol de les seves funcions.
  • Velocitat del Ventilador: Permet seleccionar la velocitat del ventilador en baixa, mitjana i alta.
  • Mode Automàtic: Una de les millors funcions que incorpora, ja que quan la seleccionem, el sensor de pols detecta el nivell de partícules en l'aire i engegarà la velocitat corresponent.
  • Mode Suspensió: Ideal per no interrompre el funcionament de l'aparell, ja que amb aquesta opció el ventilador funciona al seu nivell més baix i així mantenir el silenci necessari a l'hora de descansar.
  • Qualitat de l'aire: Mitjançant un canvi de color, ens indica quina és la qualitat de l'aire de la sala.

A escala sonora, cal destacar que en repòs no supera els 25 dB, i a màxima potència arriba a un topall de 56 dB.

 

 

Tres etapes de filtració garanteixen una excel·lent qualitat de l'aire

De la mateixa manera que la resta de la gamma de Purificadors Levoit, el model LV-H133 incorpora tres etapes de filtració:

  • El prefiltre protegeix els filtres interiors perquè no s'obstrueixin, captura partícules grans com pelusses, pols o pèls de mascotes.
  • El filtre TRUE HEPA de grau H13, atrapa el 99,97 % de pols de casa, àcars de la pols, pol·len, floridures i partícules de fum de 0,3 micres.
  • El filtre de 3r nivell es basa en materials granulats de carbó actiu que absorbeixen les males olors de mascotes, olors de la cuina i els COV (Compostos Orgànics Volàtils)

 

Al·lergies, olors, pols... el Purificador d'Aire LV-H133 és la solució

Netejar l'aire que respirem en espais interiors és un factor clau per ajudar a pal·liar els efectes que produeixen partícules nocives en el nostre organisme. Així, el Purificador d'aire Levoit LV-H133, reté partícules de l'aire fins a una mida de 0,3 micres, elimina restes de fum, pols, pol·len, àcars... i tots aquells elements que podem trobar suspesos en l'aire i que provoquen al·lèrgies o afeccions respiratòries. 

 

Vols respirar aire net? Visita'ns a Cairó

A Cairó apostem per millorar la qualitat de l'aire en espais interiors, i creiem fermament en què els purificadors de la marca nord-americana Levoit, compleix les expectatives preteses. Ens preocupem per crear un entorn saludable i lliure d'impureses, ja que la qualitat de l'aire és quelcom que té una gran influència en la salut de les persones i cal vetllar per crear un ambient segur.

És per això que a Cairó trobaràs la gamma de Purificadors d'aire de Levoit que et proporcionaran una neteja excel·lent de l'aire dels teus espais. Ara, per només 196,35 € tindràs el model professional Levoit LV-H133, que et garanteix un aire net i pur.


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.