×

Blog

Purificador d'aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S Smart True HEPA

Els avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies són infinites, i la possibilitat de connectar-nos remotament, des dels nostres telèfons mòbils als electrodomèstics de casa, ens permet obtenir el benestar que volem i quan ho volem. 

És el cas del Purificador d'Aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S Smart True HEPA, que ens permet manipular directament els controls intel·ligents de què disposa l'aparell des del nostre smartphone. Mitjançant l'aplicació gratuïta VeSync podrem controlar les funcions de:

  • Encendre o apagar l'aparell 
  • Velocitat del ventilador
  • Encendre o apagar la llum led
  • Programar horaris i temporitzadors
  • Seguiment de la vida útil dels filtres
  • Verificar la qualitat de l'aire

 

Purificador d'aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S Smart

El Purificador d'aire Intel·ligent LV-PUR131S, com tota la gamma de purificadors Levoit, incorporen un sistema de filtratge en 3 etapes:

  • El prefiltre protegeix els filtres interiors perquè no s'obstrueixin, captura partícules grans com pelusses, pols o pèls de mascotes.

  • El filtre TRUE HEPA atrapa el 99,97 % de pols de casa, àcars de la pols, pol·len, floridures i partícules de fum de 0,3 micres.

  • El filtre de 3r nivell es basa en materials granulats de carbó actiu que absorbeixen les males olors de mascotes, olors de la cuina i els COV (Compostos Orgànics Volàtils)

 

El Purificador d'aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S és potent i eficaç

És capaç de netejar l'aire d'un espai que oscil·li entre els 30 i 48 m², amb una taxa de subministrament d'aire net (CADR) de 230 m³/h. El mode automàtic utilitza un sensor per ajustar automàticament la velocitat del ventilador en funció de la qualitat de l'aire, la qual cosa fa que es pugui ajustar el consum d'acord amb les necessitats de cada moment. 

També disposa d'un Monitor de Qualitat, que ens mostra tota la informació en temps real sobre la qualitat de l'aire, gràcies a un sensor que mesura de manera constant l'estat de l'aire que respirem.

Pel que fa als nivells sonors, podem estar tranquils. Ens permet seguir fent qualsevol activitat, fins i tot dormir, sense cap molèstia sonora, ja que els nivells auditius, en la seva màxima potència, no sobrepassen els 52 dB i en la funció de dormir no sobrepassa els 27 dB

 

Busques benestar i seguretat? Ho trobaràs a Cairò

La preocupació per respirar un aire lliure d'impureses, és una realitat. Les dades extretes de diferents estudis, revelen que l'aire en espais interiors també poden estar força contaminats. Sense oblidar els elements que poden provocar patologies en la nostra salut. 

En aquest sentit, el Purificador d'aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S, elimina gran quantitat de partícules nocives com, entre altres, bacteris, pols, pol·len, àcars o Compostos Orgànics Volàtils (COV), tots ells, perjudicials per a aquelles persones que pateixen asma o al·lèrgies. 

 

A Cairó oferim diversos models de la gamma de Purificadors Levoit, i a preus increïbles, com el que t'oferim pel Purificador d'aire Intel·ligent Levoit LV-PUR131S Smart True HEPA, ara per 189,99 €, disposaràs de l'aire de qualitat que vols, amb un aparell amb grans possibilitats de control a través del teu telèfon mòbil. 


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.