×

Blog

Black Friday

Ens alegra saber que estàs impacient per descobrir les ofertes BLACK FRIDAY 2023 de CAIRÓ. Sabem que cada any esperes amb ànsies el nostre gran esdeveniment de descomptes, i aquest any no en serà l'excepció. Prepara't per estalviar en les compres d'electrodomèstics, articles per a la llar, material elèctric i molt més.

Aquest any, com ja saps, el Black Friday cau divendres, 24 de novembre de 2023, i volem que siguis el primer a conèixer les nostres promocions i descomptes exclusius. Per això, et recomanem subscriure't a la nostra newsletter perquè estiguis al corrent de totes les novetats i ofertes quan les activem. No us perdeu l'oportunitat d'estalviar en les vostres compres nadalenques!

A CAIRÓ, estem compromesos a oferir-te la millor experiència de compra en línia, per això estem preparant una selecció de productes d'alta qualitat i preus irresistibles. Sabem que el Black Friday és un dels esdeveniments més esperats de l'any, i volem que gaudiu d'una experiència de compra única i satisfactòria.

Així que no ho pensis més i torna a visitar aquesta pàgina una mica abans del Black Friday per descobrir les nostres espectaculars ofertes. T'esperem amb els braços oberts!


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.