×

Blog

Cinquena setmana de celebració amb Schneider Electric!

La celebració del nostre 40 aniversari no s'atura i encara ja la cinquena setmana. Una celebració que no podia acabar sense fer menció especial a un dels nostres proveïdors més emblemàtics i amb el qual confiem des de fa molts anys: Schneider Electric.

Aniversari Schneider

Així, després de Philips, Simon, Jung i Legrand, arriba el torn de la companyia francesa fundada l'any 1836, la qual està plenament consolidada com a referència mundial dins del sector de l'energia proporcionant equips per a xarxes de distribució i optimització elèctrica i automatització industrial. I tot amb un ampli ventall de productes de baixa tensió, mitja tensió, smartgrid, centre de dades i xarxes de control industrial.  

Durant tota aquesta setmana presentarem les últimes novetats de la marca i el catàleg 2022, incloent-hi un punt de venda aquest dimecres 20 de juliol que s'acompanyarà amb un assortiment d'empanades i truites variades. A més, durant tota aquesta setmana, les 4 compres de més valor efectuades amb productes d'Schneider obtindran un regal en forma d'Smartbox edició "Magia". Quant als descomptes, tal com hem anat fent en les setmanes anteriors, durant la setmana Schneider oferirem un descompte addicional del 15% en diferents families de productes de la marca, exceptuant pressupostos d'obra i preus nets. Us hi esperem!

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.