×

Blog

Continuem la celebració dels 40 anys!

Com bé sabeu, la passada setmana vam inaugurar les setmanes temàtiques dedicades a les marques i proveïdors que ens han acompanyat al llarg d'aquests 40 anys d'existència de Cairó. Si la setmana passada ens acompanyava Philips mostrant-nos la seva gamma de nous productes en lluminàries, aquesta és el torn de JUNG, partner de Cairó pel que fa a la tecnologia moderna per a edificacions. Il·luminació, persianes, aire condicionat, energia, seguretat, comunicació de porta i multimèdia: la gran diversitat funcional dels sistemes de JUNG cobreix totes les àrees de qualsevol instal·lació elèctrica moderna.

40 aniversari de Cairó: Setmana JUNG.

 

Aquesta setmana, el protagonista de la celebració de les quatre dècades completes de Cairó, és la marca alemanya JUNG, especialitzada en il·luminació, persianes, aire condicionat, energia, seguretat, comunicació de porta i multimèdia, amb especial èmfasi en sistemes domòtics.

Si estàs interessat en els productes de Jung, no et pots perdre el punt de venda habilitat especialment per a l'ocasió. Representants de la marca ens explicaran els avantatges que aconseguirem amb els productes i serveis que ofereixen. A més, també hem habilitat un espai on, cada dimecres fins al 31 de juliol, podràs agafar forces gràcies a l'esmorzar que hi torbaràs. Aquesta setmana, el menú que inclou l'esmorzar està fet a base d'un sortit de truites de diferents sabors perquè tastis la teva preferida.

Recorda que, a banda de l'esmorzar i descobrir les propostes que ens ofereix Jung, durant tota la setmana podràs optar a diferents regals, fins i tot, les dues compres de més valor s'emportaran un smartbox.

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.