×

Blog

3a setmana de celebració del 40 aniversari

A Cairó ens mou la llum! Per això durant aquestes quatre dècades que portem subministrant tota mena de material en lluminàries i sistemes d'il·luminació hem comptat amb les principals marques que mouen el sector. Una d'elles és Simon, la marca catalana que fa més d'un segle que procura per oferir les últimes tendències i innovacions en el món de la llum.

Aquesta setmana, dins dels actes de celebració del 40 aniversari de Cairó, hem convidat a la marca olotina perquè ens mostri les últimes novetats que ha tret al mercat i que oferirà a tots els clients que ens vinguin a visitar al punt de venda que hem habilitat especialment per a l'ocasió.

40 aniversari de Cairó

 

Simon és una marca de referència en el sector de la il·luminació, entre els seus articles destaquen els sistemes i propostes en il·luminació interior i exterior, la connectivitat, els sistemes de control de la il·luminació o la recàrrega de vehicles elèctrics, entre altres.

Vine'ns a veure aquesta setmana a la botiga i descobriràs infinitat de productes que resoldran qualsevol idea que et vingui al cap. A més, el dimecres 6 de juliol oferim un esmorzar amb un assortiment d'empanades variades i entrepans i, entre les compres de més valor fetes durant tota la setmana, regalarem tres smartbox perquè trobis un destí on relaxar-te i desconnectar.

T'ho perdràs?

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.