×

Blog

4a setmana de celebració del 40 aniversari! Dediquem tota la setmana a productes de la marca Legrand.

I ja en van quatre! Fa quatre setmanes que celebrem el nostre 40 aniversari. Després de Philips, Jung i Simon, aquesta setmana és Legrand la que ens visita per mostrar-nos les últimes novetats del seu catàleg.

La marca francesa es caracteritza per ser una de les empreses fabricants de components elèctrics més grans del món. A Cairó coneixem bé els productes que ofereixen i és per això que us apropem els articles que disposen.

40 aniversari de Cairó: Setmana LEGRAND

 

Legrand ofereix, mitjançant una completa oferta d'interruptors automàtics, sistemes d'alimentació ininterrompuda, caixes modulars, entre d'altres..., òptimes solucions per a les instal·lacions elèctriques i xarxes d'informació, tant al mercat residencial i terciari, com a l'industrial, resultat de la ferma voluntat de continuar innovant en productes i sistemes que millorin i enriqueixin la tasca dels professionals i la qualitat de vida dels usuaris.

A Cairó compartim aquesta filosofia i volem apropar-vos els seus articles i serveis. I ho fem de la millor manera: dimecres 13 d'abril us convidem a esmorzar una graellada de botifarres, xoriço, cansalada, etc. mentre compartim els coneixements que ens explicaran els professionals de Legrand. A més, podreu emportar-vos un smartbox, descomptes, un munt de regals i la compra de més valor s'emportarà una estació meteorològica de regal.

Comencem a fer la brasa...

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.