×

Blog

Energia solar a Andorra

 

“Perquè beneficiar-te de l’energia solar a Andorra, també és possible!”

 

Autonomia i Rendibilitat

Permet la llibertat energètica, ja que l'usuari es converteix en productor i consumidor de la mateixa energia generada. Un cop feta la inversió inicial, es comença a rendibilitzar la instal·lació des del primer moment.

Respectuós amb el medi ambient

L'energia solar és totalment verda, renovable i amb incidència zero sobre l'entorn. No genera emissions de CO2 a l'atmosfera i per tant, ajuda a reduir l'escalfament global.

Estalvi Econòmic

Un cop en funcionament, el consum d'electricitat es redueix dràsticament, el qual es tradueix en una reducció proporcional de la factura de la llum. A més, revalora el preu de l'habitatge.

Consum Local i durabilitat

El manteniment necessari és mínim, és suficient amb una neteja periòdica. La vida útil de les plaques pot superar els 25-30 anys, tant dels panells com la seva funció productiva.

 

 

 

 

 

Andorra, compromesa amb l'energia solar

Més de 300 dies de sol l’any, el que es tradueix en més de 2000 hores en què podem gaudir de l’energia solar a Andorra.

Més enllà, ens permet una producció nacional i reduir la dependencia de l’exterior. Les institucions andorranes faciliten ajuts com el Pla Renova, el qual pot atorgar fins al 40 % de subvenció directa i préstecs preferents avalats pel Govern per possibilitar la transició energètica.

Les institucions aposten per noves infraestructures, lleis i ajuts que potencien l’autoconsum, amb objectius que projecten un futur esperançador.

 

A Cairó trobaràs l’experiència i la professionalitat que busques

El convenciment i el compromís d’una aposta ferma per a les Energies Renovables. Creiem en les posibilitas que ofereix el país per gaudir de l’energia, gratuïta i infinita, que ens proporciona el sol.

Un compromís de respecte amb el mediambient. Creiem en les possibilitats reals de l’autoconsum i l’autogestió energética. Pensant en els consumidors i en els avantatges que poden obtenir.

 

 

 

Per què amb Cairó?

 

01. Experiència

Perquè estem a punt de complir quatre dècades de dedicació a satisfer les necessitats de la societat andorrana.


 

02. Assessorament

Perquè acompanyem i assessorem a cada un dels nostres clients, per aconseguir els objectius marcats i la satisfacció de qui confía en els nostres productes i serveis.


 

03. Compromís

Perquè a Cairó apostem de manera clara i amb un compromís professional per promoure la tecnologia relacionada amb l'eficiència i estalvi energètic a Andorra.


 

04. Respecte amb el medi ambient

Perquè volem ser el màxim de respectuosos amb l'entorn que tenim i ajudar a reduir l'impacte nociu sobre el planeta.

Per la professionalitat, la confiança i la capacitat d'innovació que ens proporcionen les noves tecnologies que ens permeten mirar cap a un futur verd i sostenible.


 

 

 

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.