×

Blog

Els avantatges del termòstat durant l'estiu

El termòstat és un dispositiu que permet regular la temperatura d'un espai segons les nostres preferències. Però quins són els beneficis de fer servir el termòstat durant l'estiu? En aquest article us ho explicarem.

avantatges termostat estiu

1. Més confort

No és el mateix estar a 30 graus que a 20, oi? Segur que us agrada sentir-vos frescos i relaxats quan arribeu a casa després d'un dia calorós. Per això, el termòstat us permet ajustar la temperatura segons les vostres preferències i les condicions climàtiques.

2. Estalvi energètic i econòmic

Si teniu un sistema de climatització, sigui aire condicionat o bomba de calor, sabreu que consumeix bastant energia. Per tant, si el feu funcionar més del compte o a una temperatura massa baixa o alta, estareu gastant més diners del necessari en la factura de la llum. El termòstat us ajuda a optimitzar el consum energètic i a reduir les emissions de CO2.

3. Qüestió de salut

Tant si sou propensos a patir cops de calor com si teniu problemes respiratoris o al·lèrgies, el termòstat us pot ajudar a prevenir-los. Mantenint una temperatura adequada i constant a la vostra llar, evitareu els canvis bruscos de temperatura que poden afectar el vostre organisme. A més, el termòstat també regula la humitat relativa de l'aire, que ha de ser entre el 40% i el 60% per evitar la proliferació de bacteris i àcars.

 

Com fer un bon ús del termòstat a l'estiu

  • Escollir una temperatura adequada segons les condicions climàtiques i les nostres necessitats. Els experts recomanen no baixar de 24ºC ni pujar de 26ºC.
  • Evitar els canvis bruscos de temperatura entre l'interior i l'exterior. Es recomana no superar una diferència de 5ºC entre els dos ambients.
  • Ventilar la casa cada dia per renovar l'aire i evitar la humitat.
  • Netejar i revisar els filtres i els conductes del sistema de climatització almenys una vegada a l'any.
  • Beure molta aigua i hidratar-se bé per compensar la pèrdua de líquids causada per l'aire condicionat.

 

Esperem que aquest article us hagi estat útil per conèixer millor l'ús del termòstat durant l'estiu. Recordeu que el més important és trobar un equilibri entre el nostre confort i el respecte pel medi ambient.

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.