×

Blog

Aerotèrmia, Biomassa, Geotèrmia, Solar Tèrmica i Fotovoltaica. Et sonen aquests conceptes?

Cairó és una empresa compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat. Així doncs, amb aquesta premissa, disposem i hem implementat diverses propostes d'energies renovables per reduir l'impacte ambiental i optimitzar el consum energètic. En aquest post, explicarem les diferents propostes d'energies renovables que disposa Cairó per a la seva activitat.

Aerotèrmia

L'aerotèrmia és una font d'energia renovable que aprofita la temperatura de l'aire exterior per a la producció de calor o fred. És una opció molt eficient i sostenible que, a més, ajuda a reduir les emissions de CO2.

Biomassa

Biomassa

La biomassa és una font d'energia renovable que s'obté a partir de la matèria orgànica. A Cairó disposem de sistemes de calefacció i producció d'aigua calenta sanitària que utilitzen biomassa com a combustible. Aquesta opció és molt interessant per a zones rurals on hi ha una gran quantitat de residus forestals.

Geotèrmia

La geotèrmia és una font d'energia renovable que aprofita la temperatura del subsol per a la producció de calor o fred. A Cairó, disposem de sistemes geotèrmics que són molt eficients i sostenibles.

Solar Tèrmica

Solar Tèrmica

La solar tèrmica és una font d'energia renovable que aprofitament l'energia del sol per a la producció de calor. Cairó ha instal·lat panells solars tèrmics en edificis per a la producció d'aigua calenta sanitària i calefacció amb els millors resultats d'eficiència i estalvi. Això ha permès una reducció important en la despesa energètica i una major eficiència energètica.

Fotovoltaica

La fotovoltaica és una font d'energia renovable que aprofitament l'energia inesgotable del sol per a la producció d'electricitat. A Cairó, disposem de sistemes fotovoltaics que ens permeten obtenir energia elèctrica de manera eficient i sostenible.

En conclusió, a Cairó disposem de diverses propostes d'energies renovables per a l'estalvi i l'eficiència energètica, com ara aerotèrmia, biomassa, geotèrmia, solar tèrmica i fotovoltaica. Aquestes fonts d'energia permeten una reducció considerable en la despesa energètica, una major eficiència i una reducció de les emissions de CO2 a més d'un valuós estalvi econòmic. Amb tot, a Cairó continuem treballant per a la sostenibilitat i el medi ambient, i amb la mirada posada al futur per continuar implementant noves propostes d'energies renovables per a tothom.

Parla amb nosaltres i t'assessorarem i acompanyarem perquè completis la teva instal·lació de la millor manera. 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.