×

Blog

Última setmana d’aniversari!

Després de 5 setmanes de celebració, volem finalitzar el nostre 40è aniversari amb una de les millors empreses de sistemes de ventilació. S&P Ventilation Group posarà el colofó final a un aniversari ple de descomptes, premis, esmorzars i trobada de grans professionals.

 

jornada Soler Palau

Soler & Palau Ventilation Group és una empresa catalana especialitzada en sistemes de ventilació residencials, comercials i industrials. Gràcies al seu equip humà i la qualitat dels seus productes, han arribat a obtenir un reconeixement mundial i ara mateix tenen presència a Europa, Nord-Amèrica, Llatinoamèrica, Àsia i Austràlia.

Durant tota aquesta setmana, presentarem les seves novetats i els seus productes més destacats, amb un punt de venda exclusiu el dimecres 27 de juliol i un esmorzar especial d’assortiment d’embotits i truites variades.

Una setmana més, les compres de més valor que es realitzin durant aquesta setmana amb productes de la marca, gaudiran d’un premi especial, 2 caixes d’experiència de Smartbox. A més, totes les compres realitzades durant aquesta setmana, gaudiran d’un 5% de descompte addicional (aplicable a producte venut a taulell, exceptuant pressupostos d'obra i preus nets).

No t’ho perdis!

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.