×

Blog

Purificador d'aire plasma i Q3 d'alta pressió de Woodpecker

Purificador Woodpecker

Respirar un aire net i pur és una preocupació a l'alça

Amb la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 la preocupació per la qualitat de l'aire que respirem en espais interiors ha crescut exponencialment. I no és d'estranyar, perquè el volum de trànsit de persones en espais com oficines, consultes mèdiques, escoles o espais públics, és enorme, i la propagació en aquests ambients és molt més ràpid que quan ens trobem a l'aire lliure.

Segons els estudis realitzats per l'Agència de Protecció Ambiental dels EUA (USEPA), l'aire en espais interiors pot arribar a estar deu vegades més contaminat que l'aire exterior, una dada enormement preocupant i que cal tenir en compte per conscienciar-nos per prendre les mesures adients.

 

 

Evitem els riscos: Parlem dels Purificadors d'Aire Woodpecker, la solució definitiva

Els purificadors d'aire de plasma de Woodpecker no incorporen consumibles, fet que allibera a l'usuari de despeses per la compra i substitució de filtres HEPA, sense reduir, en absolut, el seu rendiment.

La principal característica del Purificador de Plasma Woodpecker és la seva capacitat d'eliminar eficaçment els virus, compostos orgànics, fum, pols, olors de l'aire, etc. El seu rendiment és excel·lent, ja que és capaç d'eliminar el 99,9% de fongs, bacteris, virus i partícules de fins a 14,6 nm.

A més, com dèiem una mica més amunt, el Purificador d'Aire Woodpecker, es compon a base d'una estructura sense consumibles, sinó que disposa d'un col·lector de pols que és reutilitzable i fàcil de netejar, fins i tot es pot posar dins el rentaplats. Destacar que el seu rendiment no es veu afectat després de netejar les plaques col·lectores. A més, el seu consum energètic és molt reduït, fet que també ens permet un estalvi econòmic.

 

 

Els Purificadors d'Aire Woodpecker incorporen la tecnologia més avançada

Si comparem la tecnologia que incorporen els Purificadors Woodpeceker amb la d'altres marques podem observar que el purificador d'aire Woodpecker Plasma Air Purifier utilitza la tecnologia TPA® capaç de filtrar eficaçment les partícules de fins a 0,0146 micres, un sistema molt més petit que les 0,3 micres que l'HEPA tradicional pot filtrar.

El disseny de les capes col·lectores crea una resistència al flux d'aire molt menor respecte als que incorporen filtres HEPA, fet que es tradueix en un funcionament molt més silenciós.

 

 

Motius per decantar-nos per triar un Purificador d'Aire Woodpecker

 

Màxim rendiment.

Domina en tots els factors clau de rendiment que podem trobar en el mercat dels purificadors d'aire.


Seguretat i tranquil·litat.

En una consulta o espai públic transitat per un volum important de gent, proporciona la confortabilitat i la sensació de respirar un aire net i pur.


Estalvi econòmic.

El fet de no incorporar cap mena de consumible i la seva tecnologia de baix consum, permeten un estalvi econòmic en la factura periòdica.


Fàcil ús.

Només emprem un botó per navegar a través de totes les configuracions que proposa l'aparell.


Fàcil manteniment.

El sistema que impulsa i absorbeix l'aire es basa en calaixos independents que els usuaris poden configurar i fer un senzill manteniment.


Soroll gairebé imperceptible.

Gràcies al motor BLDC i l'optimització del flux aerodinàmic, permet reduir el soroll dràsticament. En el mode nocturn, el soroll és tan baix que sembla que l'aparell estigui apagat.


Funció intel·ligent.

Podem observar la qualitat de l'aire en temps real i ajustar la potència en funció de la qualitat de l'aire.


Seguretat de producte i bloqueig per a infants.

La seva fabricació està realitzada amb materials resistents al foc i amb un bloqueig de seguretat que evita les temptacions dels més petits de casa. Té la funció auto-off en cas que el panell posterior s'obrís accidentalment.


Capacitat.

És capaç de netejar estances de fins a 40 m² amb una taxa de subministrament d'aire net (CADR) de 350 m³/h amb una potència nominal de 55 W màxim.


Amb el purificador de plasma Woodpecker aconseguiràs respirar una aire totalment net per sempre més, ja que gràcies a no haver de substituir cap consumible i al seu recol·lector de pols reutilitzable, podràs gaudir-lo sense data de caducitat i sense perdre gens ni mica la seva efectivitat.

Vols oferir seguretat i tranquil·litat? Gaudeix de respirar un aire net i pur amb el purificador d'aire Woodpecker.

 


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.