×

Blog

Projectes d'il·luminació de Nadal

Si hi ha un període en què la il·luminació juga un paper fonamental és, sens dubte, durant el Nadal. Ja sigui a l'interior de les cases, a les baranes dels balcons o façanes, als carrers o a les botigues i centres comercials, durant les dates nadalenques resulta força difícil trobar algun racó sense il·luminar. I com ens agrada! Ja ho sabeu, a Cairó volem il·luminar el vostre Nadal i treballem, dia rere dia, per aconseguir-ho! 

Il·luminant Andorra, il·luminant els somnis de Nadal!

A banda d'oferir multitud d'equipaments d'il·luminació nadalenca per a ús particular, els quals els trobareu al nostre showroom especialitzat en il·luminació de Nadal,  a Cairó també ens hem especialitzat en el disseny de tot tipus de projectes d'il·luminació de Nadal exterior i interior, tant en carrers i espais públics, com en botigues i centres comercials.

Així, entre els principals projectes d'il·luminació nadalenca que duem a terme des de Cairó, destaca el projecte d'Illa Carlemany, un dels principals centres comercials d'Andorra, així com les col·laboracions que mantenim amb diversos comuns, com per exemple amb el d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany o Canillo.  A continuació, us mostrem una selecció d'imatges amb els principals projectes d'il·luminació de Nadal que hem realitzat durant aquest any: 

Il·luminació centre comercial Illa Carlemany (Escaldes-Engordany)

Il·luminació Nadal Illa Carlemany

Il·luminació aparador Duty Free CCA

Duty Free CCA

Il·luminació "Bosc Animat" Plaça Rebés (peces de l'artista andorrà Toni Cruz)

il·luminació plaça rebés

Il·luminació Carretera General 1 (CG1) entre l'avinguda d'Enclar i l'avinguda de la Margineda

Il·luminació Nadal Margineda

Il·luminació Mercat de Nadal Andorra la Vella

Mercat de Nadal il·luminació

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.