×

Blog

Projectes Cairó: "Edifici Diamant"

Després de detallar-vos la nostra participació subministrant les lluminàries de Salvi model LAN en l'execució de la rotonda de la duana del riu Runer, continuem presentant-vos altres projectes en què Cairó hi ha col·laborat com a proveïdor en solucions en il·luminació. En aquesta ocasió, parlarem de l'edifici “El Diamant", una de les construccions més emblemàtiques que s'han dut a terme durant els darrers mesos al centre d'Andorra la Vella, la qual, gràcies a un disseny d'allò més innovador, no ha passat en cap cas inadvertida.

Il·luminant una propietat de luxe

il·luminació edifici El Diamant Andorra

No cal dir que des del mateix moment en què Xavier Orteu, arquitecte responsable d'executar el projecte, va guanyar el concurs per tirar endavant l'obra, promoguda per Rosa Pons Patrimonial, l'edifici "El Diamant" es va concebre com a una construcció de luxe. En aquest sentit, el mateix arquitecte va destacar que des d'un inici es va apostar per "crear espais atractius amb una conscient poca varietat de materials, amb la cura del detall i pensant en la il·luminació".

Va ser en aquest punt, quan l’instal·lador de l’obra, Instal·lacions Integrals, que a l’hora són clients de Cairó, va confiar en la nostra empresa com a proveïdor de solucions en il·luminació. Així, des de Cairó ens vam encarregar de subministrar a les zones comunes i passadissos els downlights encastats de LED de la marca WEVER & Ducre. Pel que fa als equipaments d’il·luminació de les cuines, es van instal·lar lluminàries lineals de LED de la marca Nexia model Infinity, en tots els sostres d’aquestes. A més, des de Cairó també ens vam encarregar de subministrar els downlights encastats de les terrasses de la marca Disano, així com els projectors de LED de les jardineres de la casa Flexalighting.

La il·luminació del "Diamant", un element clau

Sens dubte, la llum en l'edifici del "Diamant", interiorment com exteriorment, juga un paper fonamental, esdevenint en un factor clau en tota l’estructura. Així, tot i que a priori el “Diamant” pot semblar un edifici fosc, és simplement una qüestió visual, ja que res més lluny de la realitat, els vidres compten amb uns filtres que permeten reflectir i fer uns jocs de llum sorprenents i interessants".

il·luminació edifici El Diamant, Andorra

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.