×

Blog

Oferta especial: SAI EASY UPS BVS 650VA AVR SCHUKO OUTLET 230V

Avui dia, tant en l'àmbit professional com en el particular, si hi ha un actiu que necessitem protegir i tenir sota control, aquest és la informació i les tasques laborals. Habitualment, gran part de la informació la tenim en un ordinador o data centers que necessiten estar en funcionament constantment, sense interrupcions involuntàries que poden afectar a la nostra feina diària o provocar una pèrdua d'informació que ens pot ser crucial.

Per evitar aquests riscos i poder mantenir les tasques en què ens trobem immersos, la solució passa per un SAI (Sistema d'Alimentació Ininterrompuda) o UPS (Uninterruptible Power Supply, en les seves sigles en anglès). En l'oferta especial d'aquesta setmana a Cairó aconseguiràs a un preu immillorable el SAI que, a més de protegir la teva feina i els teus aparells, et proporcionarà la tranquil·litat que necessites quan manipules l'ordinador o serveis elèctrics.

Oferta Especial: SAI EASY UPS BVS 650VA AVR SCHUKO OUTLET 230V

El SAI Easy UPS que trobaràs en oferta a Cairó, et protegirà contra els talls elèctrics gràcies a la bateria que incorpora, amb una duració de rearmament de 8 hores, amb un voltatge de 12 V i amb un capacitat de 7,0 Ah.

La funció principal que té un SAI o UPS és la d'acumular energia elèctrica mitjançant la seva bateria i subministrar-la quan es produeixen apagades, talls de subministrament elèctric o altres problemes, impedint així possibles avaries als dispositius connectats a la xarxa a causa de les sobtades apagades o variacions en la tensió del corrent. Una baixada o pujada sobtada de l'energia elèctrica poden afectar el funcionament dels nostres aparells electrònics, a banda de la pèrdua de la feina o la informació que estàvem manipulant en aquell moment. El SAI et permet protegir l'aparell i seguir operant durant el temps que ha acumulat en la bateria.

Amb l'oferta especial d'aquesta setmana a Cairó, t'oblidaràs dels possibles dificultats que pot ocasionar un tall de corrent elèctric, sigui a casa sigui a l'oficina. Que res no t'aturi!

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.