×

Blog

Hi ha aparells que ens faciliten la vida! Un bon electrodomèstic n'és un.

Si hi ha un aparell que ens facilita la vida, aquest és un bon electrodomèstic. Els grans avenços tecnològics, impulsats per grans marques, han convertit els electrodomèstics en utensilis indispensables. En aquest sentit, des de Cairó apostem per oferir als nostres clients, els models més innovadors i amb la màxima qualitat existents en el mercat.

Electrodomèstics

A Cairó trobareu models d'electrodomèstics que us convenceran per totes les seves prestacions: neveres, forns, rentadores, assecadores... un llistat infinit entre el qual es troba el model que busqueu. Podreu escollir entre les marques més reconegudes del sector com Balay, Siemens o Bosch, que ofereixen equipaments sostenibles pel que fa al consum i el respecte cap al medi ambient. 

A més a més, a Cairó volem fer un pas més enllà, oferint un preu molt competitiu sense renunciar a la qualitat dels nostres productes, donant molta importància al tracte personalitzat i l'assessorament necessari perquè el nostre client marxi convençut del producte que compra

 

Neveres Siemens a Cairó

Si es tracta de conservació d'aliments, els frigorífics i congeladors Siemens atrauen totes les mirades. Les millors prestacions i un disseny d'acord amb les tendències més actuals.

Els frigorífics i congeladors Siemens són capaços de tot: d'emmagatzemar fins a un 50% més d'aliments que un frigorífic estàndard o mantenir els teus aliments frescos durant molt més temps gràcies als seus calaixos hyperFresh.

 

Rentadores i Assecadores Bosch i Balay a Cairó

Si la vostra tria es dirigeix cap a les rentadores o assecadores, marques capdavanteres cop Bosch o Balay, ofereixen màxima qualitat i comoditat. Rentadores auto-dosificadores que gestionen el detergent i el consum de manera òptima, una prestació que ens permet estalviar per tres vies: econòmica, energètica i en temps de dedicació a tasques molt feixugues. 

Ja ho saps, si vols guanyar en temps, estalvi i responsabilitat energètica, l'electrodomèstic que busques, el trobaràs a Cairó! 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.