×

Blog

Treu el màxim partit de l'aerotèrmia amb l'Aeropack Ai, la nova creació de Thermor

Des de fa uns quants anys, les bombes de calor aerotèrmiques s'han consolidat com la millor alternativa a tots aquells equipaments que utilitzen, com a font d'energia, la combustió de combustibles fòssils. Davant d'aquesta realitat i tenint compte que cada vegada són més les persones que opten per equipaments eficients des d'un punt de vista energètic, Thermor ha desenvolupat l'Aeropack Mural Ai i Aeropack Ai, unes noves bombes de calor que, sens dubte, suposaran un abans i un després tant en l'àmbit de la calefacció com en ACS. Concretament, es tracta de dues bombes de calor independents, amb consums de 5 a 16kv, en els models de calefacció, i de 300 a 600 w en els models d'ACS. 

aeropack ai

Aeropack Ai de Thermor, sinònim d'un alt rendiment tèrmic

No és cap secret que Thermor, marca especialitzada en confort tèrmic i pertanyent al conglomerat d'empreses Atlantic, està plenament consolidada al capdavant del sector de l'aerotèrmia, dedicant, des de fa molts anys, una gran quantitat de recursos a investigació i desenvolupament (I+D). La incansable voluntat de Thermor per continuar innovant ha donat els seus fruits amb el llançament al mercat d'una nova i pionera gamma de bombes de calor: les Aeropack Ai. Però, realment, on es troba la gran innovació? Doncs ni més ni menys que amb l'autonomia i el baix consum.

Mural ai de Thermor

En aquest sentit, el que ha aconseguit Thermor és crear un equipament que funciona amb processos autònoms, tot i estar format per dues bombes de calor, les quals són específiques per calefacció i aigua calent sanitària respectivament. Aquesta autonomia dins d'un equipament format per dues bombes de calor, no només ofereix un gran aprofitament de l'energia aerotèrmica, sinó que també permet assegurar un alt rendiment tèrmic a llarg termini. Per tant, l'Aeropack Mural Ai de Thermor s'ha convertit, per mèrits propis, en la combinació perfecta quan es parla d'eficiència energètica.

Per què hauries d'instal·lar l'Aeropack Mural Ai de Thermor?

Si parlem dels beneficis que s'obtenen amb la instal·lació de l'Aeropack Mural Ai, el primer que hem de remarcar és que en l'actualitat les bombes de calor aerotèrmiques s'han posicionat com la millor alternativa a tots aquells equipaments que utilitzen, com a font d'energia, la combustió de combustibles fòssils. A banda de comptar amb un equipament molt més eficient energèticament parlant, l'Aeropack Mural Ai és molt fàcil d'instal·lar, es neteja de forma molt senzilla i és molt més respectuós amb el medi ambient.

Gestiona el teu consum de forma molt més precisa, eficient i immediata

 aeropack ai

En relació al consum, no ens podem oblidar de les prestacions que ofereix l'Aeropack Mural Ai des d'un punt de vista domòtic. En aquest sentit, la gamma Aeropack Ai de Thermor destaca per incorporar una interfície avançada que, connectada a l'aplicació Cozytouch, permet controlar de forma remota, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, la temperatura de la calefacció i l'aigua calenta. D'aquesta manera, no només es garanteix el màxim confort tèrmic, sinó que també s'aconsegueix gestionar el consum energètic d'una forma molt més precisa, eficient i immediata.

Informació tècnica

  • 60 °C impulsió de calefacció termodinàmica fins a -20 °C.
  • 70ºC  impulsió ACS amb recolzament solar tèrmic.
  • COP fins a 4,3.
  • Confort en ACS: producció integrada per interacumulador de 100L, 150L, 200L i 270L.
  • Dipòsit d'ACS exclusiu per a funcionament amb bomba de calor.
  • Possibilitat de gestió d'1 circuit de calefacció elèctrica (kit en opció).
  • Refrigeració (opció).
  • Unitat exterior amb compressor DC Inverter, equipat amb tecnologia de reinjecció de líquid.
  • Mòdul interior, circuit primari amb bescanviador coaxial i interacumulador d'ACS.
  • Regulació integral per compensació exterior (sonda d'ambient opcional).
  • Sonda exterior de sèrie.
  • Suport elèctric en opció.
  • 11 models per Aeropack AI i 6 models per Aeropack Mural AI, d'5 a 16 kW.
  • Monofàsica / trifàsica.
  • Renovació o suport de caldera per a tota mena d'emissor, fins a 60 °C de temperatura d'impulsió de calefacció termodinàmica.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.