×

Blog

LG AIR PURIFYING WIFI R32. L'AIRE QUE NETEJA L'AIRE

LG AIR PURIFYING WIFI R32

Gaudir d'un ambient net i pur ja és possible

Ha arribat el moment en què necessitem confiar en l'aire que respirem. Més enllà de disposar d'un entorn natural envejable, la realitat és que en espais tancats, siguin públics o privats, l'aire que respiren els nostres pulmons pot estar contaminat. Les partícules nocives que envaeixen l'entorn immediat en què ens trobem són molt més nombroses del que realment pensem. 

Gràcies a la preocupació sorgida a causa del canvi climàtic i les malalties que se succeeixen, als avenços tecnològics, amb les grans marques al capdavant, han apostat per desenvolupar sistemes que ens procurin un aire de qualitat.

És el cas de la marca LG, que amb el seu innovador sistema Air Purifying Wifi R32: 2 en 1: Aire Condicionat + Purificador amb Wifi integrat i bomba de calor inverter A++/A+, aconsegueix alliberar-nos de les micropartícules que, sense adonar-nos, ens ataquen les defenses i ens produeixen afectacions que poden resultar fatals per a la salut.

 

2 en 1: Aire Condicionat + Purificador d'aire

Si enumerem les partícules que volen per l'aire i que ni ens adonem de la seva presència, podem completar una llista molt llarga: pèls, pols, pol·len, partícules de combustió, compostos orgànics, partícules líquides, metalls, fum, sutge... i així fins a un infinit etcètera. Totes elles, a més, poden anar acompanyades de bacteris i virus que penetren en el nostre organisme produint-nos malalties de conseqüències imprevisibles per al nostre organisme. 

 

Per combatre aquests elements que poden ser nocius, LG ens ofereix aquest innovador sistema per gaudir d'un aire més pur i net en totes les estacions de l'any, amb les tecnològies més avançades del mercat. 

Així el Air Purifying Wifi R32 ens permet:

  1.  Gaudir d'un aire net i pur gràcies a la seva capacitat de neutralitzar els gasos Nox i SO2, principals culpables de la contaminació ambiental. Gràcies al sensor que incorpora és capaç d'informar a temps real de la qualitat de l'aire. Durant el seu funcionament indicarà mitjançant una escala de colors (de vermell, taronja, groc i verd) la qualitat de l'aire en cada moment. Mitjançant el difusor de ions, permet que les partícules quedin atrapades en els filtres d'aire.
  2. La seva programació ens permet controlar el seu funcionament a través de les ordres per veu de Google Assistant. Ens permet modular la temperatura, monitorar des de qualsevol punt a través del senyal WiFi mitjançant el teu smartphone i accedir a l'estat de funcionament i l'estat dels filtres de l'aparell.
  3. Incorpora el compressor LG DUAL Inverter, amb certificació de 10 anys de garantia. Aquest compressor evita els pics de temperatura permetent fins a un estalvi energètic del 70 % i una refrigeració un 40 % més ràpida.
  4. Per facilitar-nos encara més la vida, el sistema incorpora diferents usos i possibilitats de funcionament:
  • Sistema d'autoneteja: Evitant l'aparició d'olors, floridura i bacteris.
  • Direccions variades d'extracció de l'aire: Disposa de 6 posicions d'enfocament per extreure l'aire. 
  • Programa dormir: Activa automàticament les funcions de distribució de l'aire de forma suau, indirecte i apagat automàtic. 
  • Escalfament ràpid: Ajusta el flux d'aire  optimitzant la distribució de la calor. 
  • Jet Dry: Deshumidifica l'estança que detecta nivells elevats d'humitat.

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.