×

Formació online per als dies de confinament

 

webinars des de casa

 

En dies de confinament, les hores i els dies passen lents i acabem tenint la sensació que el temps no s'acaba aprofitant eficaçment. Davant d'aquest nou context, cal fer els esforços necessaris per mantenir-nos actius i no resignar-nos a esperar i esperar fins que tot torni al seu lloc.

T'APROPEM WEBINARS I FORMACIONS ONLINE DE LES PRINCIPALS MARQUES DEL SECTOR

Des de Cairó creiem que una bona manera per mantenir-se actiu és la formació que es realitza de manera telemàtica i, per això, us volem ajudar, proporcionant-vos un seguit de cursos i seminaris online que de ben segur us enriquiran professionalment. A continuació us proposem una sèrie de webinars, cursos i vídeos realitzats per professionals de les marques més reconegudes del sector.

 

JUNG ens apropa un nou webinar: el proper 29/07 a les 09.00 h. ens presenta ETS Inside, la interfície  creada per KNX.

Webinar JUNG

La preocupació per mantenir la formació dedicada als professionals ha esdevingut un modus operandi per JUNG. En aquest cas ens presenta ETS Inside, la interfície creada per KNX per realitzar instal·lacions domèstiques de KNX de forma fàcil gràcies al seu intuïtiu funcionament. A més, amb la simplicitat de funcionament que disposa fa que sigui ideal per a aquesta mena d'instal·lacions. També cal destacar que el desenvolupament d'aquestes operacions es poden realitzar des de qualsevol tipus de dispositius mòbils. 

A través de la formació online que proposa JUNG, descobriràs el seu funcionament amb exemples pràctics i reals de programació in situ.

Inscriu-te al "Curs sobre ETS Inside" i rebràs un mail de confirmació amb l'enllaç del webinar. 

 

 

SCHNEIDER ELECTRIC: ofereix webinars i formacions online de manera permanent.

                                               Schneider Electric

Schneider Electric és una altra de les marques de prestigi que també se suma a les formacions online. Així, cal dedicar atenció a l'agenda de webinars de la marca, especialitzada en gestió i automatització de l'energia.

Des d'aquest blog anirem actualizant les dates i horaris de les formacions que s'imapartiran durant el mes de maig per part de la marca francesa.

 

 

SIMON manté actiu el seu canal de Youtube amb diferents webinars realitzats per la marca. 

                                                Simon Electric

EL passat 21 de maig, SIMON ens parlà de la nova tendència en el sector hoteler sobre la mobilitat elèctrica. En el webinar que ens va oferir, ens van fer una introducció a aquest tema i compartint les experiències de diferents professionals que han implantat aquest modus operandi en la seva empresa professional. Així doncs, si t'interessa conèixer tots els aspectes imprescindibles i els beneficis de Recàrrega i Carsharing i les tendències en aquest sector, et pots inscriure consultar el llistat de webinars que la marca té penjats en el seu canal de Youtube.

A més a més, et recordem que SIMON, ens facilita l'accés a una sèrie de webinars pujades a aquesta plataforma, en què ens inclou altres temes. 

Entre les que apareixen en la plataforma de vídeo trobem la formació impartida per Francesc Estall, responsable del segment de retail de l'empresa, ens explicava com la il·luminació pot crear una millor experiència d'usuari en les botigues retail. En el webinar destaca com una bona il·luminació pot aconseguir un gran benefici en el sector, per emfatitzar productes i crear espais únics a través d'una il·luminació ben pensada i ben dissenyada. Per saber tot el que necessites, trobaràs tot el contingut en el seu canal de Youtube.

En una anterior proposta de Simon, ens van presentar el llançament de la nova sèrie “SIMON 82 CONCEPT”, una sèrie de nous productes dins de la gamma de petit material, i que estan desplegant en aquests moments. El vídeo complet el podreu trobar al seu canal de youtube. Per completar tota la informació i accedir al catàleg de la nova línia de productes, podeu clicar en aquest enllaç.

De la mateixa manera, SIMON també posa a disposició dels usuaris el catàleg de “RECARREGA VEHICLE ELÈCTRIC” on podreu consultar les solucions que proposen per a la mobilitat elèctrica.

En altres vídeos que trobarem a la plataforma es tracten temes com els carregadors i les seves característiques, amb possibles problemes i solucions; dels assistents de veu, destacant en aquest cas Google Home i, un tercer vídeo, que ens guia sobre les solucions reals per aproximar els productes tecnològics a les persones.

 

CIRCUTOR ens presenta la seva agenda de webinars i aules tècniques.

circutor

El passat dimarts 28 d'abril, la marca Circutor ens va mostrar  les últimes novetats de càrrega en vehicles elèctrics. Ara, ens facilita la seva agenda d'aules tècniques i webinars per a aquesta primera quinzena del mes de maig, on trobareu un seguit de propostes que segur que us semblen interessants.

 

SOLER & PALAU: 4 sessions pràctiques en format online (en obert, sense necessitat de registre)

Soler & Palau

Soler & Palau és una altra de les marques referents del sector que també aposta per la formació online durant aquest període de confinament. Per això, ha habilitat quatre sessions pràctiques en format online amb les quals podràs adquirir nous coneixements i enriquir-te professionalment mentre es mantingui la situació actual. Les sessions pràctiques són les següents:

  • Com utilitzar el portal de selecció EasyVent? Pots realitzar la sessió CLICANT AQUÍ
  • CTE: Sistema de ventilació, últimes modificacions CTE i el gas radó:  Pots realitzar la sessió CLICANT AQUÍ
  • Càlcul i disseny de sistema VMC- Programa EASY VMC (CTE). Pots realitzar la sessió CLICANT AQUÍ
  • Càlcul de conductes del sector terciari i industrial- Programa EASY DUCT. Pots realitzar la sessió CLICANT AQUÍ

 

PRYSMIAN: 10 webinars gratuïts sense data limit 

Prysmian

PRYSMIAN, una de les grans marques del sector energètic aposta novament per la formació per fer front a l'actual situació de confinament. En aquesta ocasió, la marca italiana especialitzada en fabricació de cables i sistemes de transmissió d'energia elèctrica ens recomana consolidar coneixements "per mirar a un futur que ja està aquí i que passarà per les nostres mans". Així, una de les temàtiques principals de la seva formació online està relacionada amb la instal·lació elèctrica de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Podeu consultar tots els webinars de Prysmian CLICANT AQUÍ

 

Amb tot, en aquests moments en què quedar-te a casa és un bé comú, podem aprofitar per afegir un plus de coneixement a la nostra formació, perquè quan tot torni a la normalitat no ens agafi fora de joc

            

 

 

 

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...