×

Gaudeix d'aigua de qualitat i redueix el consum de plàstic amb els filtres purificadors d’aigua de Lógico Aqua

Si hi ha un element indispensable per al nostre dia a dia, aquest és, sens dubte, l'aigua. Tant per a la higiene com per al consum, és indispensable que l'aigua que ens arriba a les nostres llars sigui de la màxima qualitat. En aquest sentit, actualment ja existeixen diversos sistemes que garanteixen una aigua lliure d’impureses, sent els purificadors d’aigua instal·lables en les aixetes comuns una de les opcions més utilitzades.  Dins del sector de filtració d’aigua, la  marca espanyola Lógico Aqua s’ha consolidat com una de les principals referències, oferint un dels millors sistemes d’aigua filtrada, tant en qualitat com en quantitat. 

A banda d’oferir una aigua de màxima qualitat, els purificadors d’aigua també són uns sistemes molt propicis per fer front a la situació ambiental en què ens trobem. Així, aquest tipus de sistemes de purificació d’aigua ens permeten reduir en gran manera la utilització de materials contaminants com el plàstic, el principal element present en l’aigua embotellada.  També cal posar l'accent en la importància de fer un ús responsable de l'aigua, sense malbaratar-la, ja que les reserves són fluctuants i amb les amenaces climàtiques que es preveuen, pot resultar un bé escàs. 

Filtres de Lógico Aqua, sinònim d’una aigua de la màxima qualitat, amb un equipament d’última generació

filtros logico aqua

Instal·lar un purificador d'aigua com els Lógico Aqua Pack que trobaràs al nostre establiment et permetrà gaudir d'una aigua de la màxima qualitat amb un equipament d’última generació. Tot i que ja hem parlat de la importància dels purificadors d’aigua per reduir el malbaratament de plàstic, és cert que aquest tipus de sistemes ofereixen molts altres avantatges. Entre els arguments més destacables inclouríem els següents:

  1. El clor que s’incorpora per defecte en l’aigua que arriba a totes les llars no elimina completament les impureses que poden venir d'origen, com virus, paràsits i bacteris. Amb els filtres Lógico Aqua garantirem, per tant, un perfecte estat de l’aigua que surt de la nostra aixeta.  
  2. Els filtres Lógico Aqua Pack eliminen els sabors impropis de l'aigua, millorant-los notablement.  
  3. Els filtres Lógico Aqua Pack  eliminen la presència del fluorur, un element que pot esdevenir tòxic i, per tant, perjudicial per a la salut. També suprimeixen altres elements com els metalls pesants i pesticides que es poden trobar en el subsòl.  
  4. Redueix els riscos de malalties gastrointestinals gràcies a l'eliminació de bacteris que trobem en l'aigua potable.  
  5. No es precisa cap instal·lació especial, ja que els filtres es poden integrar, de manera molt senzilla, en la nostra aixeta habitual. La instal·lació és tan senzilla que la podràs fer tu mateix, seguint les instruccions del manual d'ús o els passos que s’indiquen en el següent vídeo 

Per tots aquests motius, Lógico Aqua s’ha convertit en un dels millors sistemes de purificació d’aigua, ideal perquè tota la família pugui gaudir d’una aigua de qualitat per beure i cuinar, eliminant riscos i residus i reduint notablement el consum de plàstic.  A la nostra botiga trobaràs tant els equips de filtració com els filtres de Lógico Aqua. Actualment, tenim en estoc els següents productes:  
 

  • CEA553816          EQUIP FILTRACIO LOGIC AQUA PACK 1 VIA 
  • CEA553817          EQUIP FILTRACIO LOGIC AQUAPACK 3VIES 
  • CEA553818          FILTRO LOGIC AQUA PREMIUM 

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...