×

Blog

Estoc en plaques fotovoltaiques! Tenim tot el necessari per completar la teva instal·lació de panells solars.

El pas cap a les energies renovables és inevitable. Més aviat que tard, tots ens sumarem a la transició energètica. És una demanda global en l'exigència per un consum responsable de l'energia i els recursos naturals. És per aquest motiu que des de Cairó ens afegim a la transformació energètica i et convidem que t'hi sumis. Què t'oferim? T'oferim l'accés a tot aquell material que necessites per completar la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Plaques fotovolatiques

Per tal d'oferir el millor servei amb el millor material, comptem amb les marques pioneres del mercat. Per una banda, DMEGC Solar, des de 1980 està compromesa a ser l'empresa d'energia renovable líder en el món. Empresa xinesa que es basa en la investigació i desenvolupament en productes fotovoltaics i solucions de sistemes d'alta eficiència que cobreixen aplicacions residencials, comercial, industrial i de serveis públics. DMEGC Solar, ens proporciona la garantia de qualitat i serveis que volem per als productes que oferim a Cairó. Amb tipus de productes diversificats i equips de disseny professional, les solucions residencials DMEGC Solar combinen amb el mòdul perfecte per a qualsevol sostre, cosa que garanteix l'eficiència operativa dels projectes dels clients. Més enllà del vessant industrial, les solucions residencials de DMEGC Solar brinden sistemes solars de sostre estètics i respectuosos amb el medi ambient que redueixen en gran manera les factures d'energia.

Pel que fa als inversors solars de connexió a la xarxa, comptem amb la marca catalana Salicru, que ens proporciona la gamma dels nous inversors de la sèrie Equinox de Salicru, una excel·lent opció per generar energia fotovoltaica en habitatges i locals, permetent obtenir una energia neta i econòmica des de la mateixa teulada. Destaquen per un disseny de dimensions reduïdes, orientat a la facilitat a la instal·lació i a optimitzar la dissipació tèrmica. Internament, l'equip està dotat de components d'alta qualitat i tecnologia capdavantera (SiC). La gamma EQUINOX presenta unes prestacions excepcionals, tant per la seva alta eficiència com per la seva alta adaptabilitat a qualsevol mena de teulada i configuració de panells.

Finalment, comptem amb l'empresa espanyola Sunfer que, amb més de 25 anys d'experiència, ens proporciona els kits que inclouen la perfileria i els accessoris necessaris per a un correcte muntatge. A més dels elements que formen els kits, els productes surten de fàbrica premuntats, sense necessitat de realitzar cap tall, estalviant així molt de temps a l'instal·lador o al client final a l'hora del muntatge. Sunfer, a banda de la facilitat de muntatge, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, amb productes duradors i resistents a les afectacions climatològiques, fins i tot les més adverses.

Truca'ns o visita'ns a la botiga i els nostres experts t'informaran de totes les possibilitats que t'oferim perquè completis la teva instal·lació de plaques fotovoltaiques i comencis a gaudir d'una energia verda i sostenible.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.