×

Blog

Te’n vas de vacances? Deixa protegit el sistema elèctric de la teva llar amb un diferencial auto-connectable

Segurament que tu, igual que moltes altres persones que coneixes, ja estàs fent les maletes per començar les vacances d’estiu. Abans de marxar però, s’ha de donar un cop d’ull general a l’interior de casa i prendre algunes mesures de seguretat. Algunes d’elles són, per exemple, tancar la clau de pas de l’aigua, desconnectar alguns aparells i posar l’alarma antirobatori. 

Malgrat totes aquestes mesures,  una de les preguntes més recurrents és la de com assegurar l’estat dels electrodomèstics i alhora, evitar que els aliments de la nevera es facin malbé si es produeix una apagada elèctrica mentre som fóra de casa.

Molt probablement, alguna vegada hauràs sentit a parlar dels diferencials, on s’inclouen els interruptors que proporcionen l’electricitat a les diferents estances de casa. No obstant, per evitar la intranquil·litat de saber que la nostra propietat es pot quedar sense electricitat en qualsevol moment, existeixen els diferencials auto-connectables.

 

Confia en Schneider i Circutor per a la instal·lació de diferencials auto-connectables

Els diferencials auto-connectables són una solució que permet restablir la llum a la llar automàticament, pocs segons després que s’hagi produït una apagada elèctrica o fuita  transitòria. Per tant, aquests tipus de diferencials actuen de forma eficient quan es produeix un problema en el sistema elèctric, i els propietaris es troben fora de casa. Aquests interruptors diferencials tenen la capacitat de detectar petites baixades de tensió i fugues en els conductors elèctrics d’entrada i de sortida, així com talls en el corrent elèctric.

D’aquesta manera, si existeix algun problema en el quadre elèctric i s’impedeix la circulació de la corrent, el diferencial es torna a connectar. No obstant això, si després de fins a 3 intents de reconnexió, a la teva llar segueix sense haver-hi circulació elèctrica, aconsellem recórrer a un especialista.

Així mateix, sabent que la funció dels diferencials és garantir la seguretat de les persones, els aparells i de la mateixa instal·lació elèctrica, des de Cairó només confiem en firmes capdavanteres com Schneider i Circutor, dedicades a la gestió elèctrica i a la fabricació d’equips de seguretat i control de l’energia elèctrica.


Quins són els altres problemes que evitaràs canviant el teu antic diferencial per un d’auto-connectable?

Davant l’absència de corrent elèctric durant un temps prolongat, sigui a la teva llar o al teu establiment comercial, si no estàs present a l’espai i no disposes d’un diferencial de reconnexió automàtica, es poden produir les següents conseqüències:

Els aliments conservats a la nevera poden fer-se malbé, de la mateixa manera que els congelats al trencar-se la cadena de fred.
Si el teu jardí compta amb un sistema de reg automàtic els aparells domòtics deixaran de funcionar per falta de subministrament elèctric.
En un local comercial, els sistemes informàtics deixarien d’estar operatius.
Els sistemes de seguretat com les alarmes antirobatoris i els detectors d’incendis romandrien desactivats.

A continuació, et deixem un vídeo on es mostra la instal·lació del diferencial auto-connectable REC3 de Circutor. Ràpida i senzilla.

 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.