×

Avís important de l'empresa BSH Electrodomésticos España

 

problemes seguretat rentadores BSH

Des de Cairó us volem comunicar que a causa dels problemes de producció en algunes de les rentadores amb càrrega frontal de les marques Bosch, Siemens, Neff i Balay sorigits en el mes de febrer de l'any 2019, des de l'empresa BSH Electrodomésticos España s'ha distribuït un comunicat en què facilita les explicacions necessàries per resoldre la situació amb la mínima afectació possible per als clients que haguessin adquirit algun dels aparells afectats. En el comunicat que us adjuntem a continuació es facilita tota la informació i les vies de contacte per gestionar els tràmits pertinents.

Comunicat avís de BSH Electrodomésticos España:

Estimat client,

Recordaràs l'avís de seguretat de rentadores de què et vam informar el mes de març de 2019. 

Sent així, volem oferir-te, mitjançant aquesta carta, informació actualitzada sobre aquest avís:
Després d'un any recuperant productes afectats, BSH ha decidit comunicar aquesta acció de seguretat voluntària per recuperar un nombre limitat de determinades rentadores de càrrega frontal fabricades el febrer de 2019 de les marques Bosch, Siemens, Neff i Balay. 

Com saps, els nostres controls de qualitat van detectar una fallada potencial en la unió del tambor metàl·lic interior. En determinades circumstàncies, aquesta unió pot deixar-se anar durant l'operació de centrifugació i suposar un risc de lesió considerable.
Un cop detectat el problema, vam aturar immediatament la venda i distribució de productes potencialment afectats, alhora que informàvem la distribució i als consumidors que havien comprat productes afectats. Gestionem, la recuperació de la majoria de les rentadores i les substituïm per rentadores noves. No obstant això, encara hi ha un nombre limitat de rentadores en cases de consumidors a Espanya. 

Ja que la seguretat dels nostres clients és molt important per a nosaltres, estem desenvolupant aquesta mesura de seguretat voluntària per precaució.

BSH sol·licita a tots els seus clients que comprovin a la pàgina web www.seguridadlavadoras.es si el seu aparell està afectat per aquest avís de seguretat. Tots els aparells afectats se substituiran de forma gratuïta per una rentadora nova.

Important: Per minimitzar els riscos de seguretat i com a mesura de precaució, recomanem que, si la rentadora està afectada, no s'utilitzi a més de 800 revolucions per minut fins a la seva substitució.

Aquells clients que tinguin dificultat a verificar si la seva rentadora està afectada també poden trucar al telèfon 900 555 060 de dilluns a divendres de 8: 00 h a 20: 00 h.

Lamentem els inconvenients i les molèsties que aquesta mesura pugui ocasionar i agraïm tota l'ajuda que puguis prestar-nos.
Per qualsevol dubte, posa't en contacte amb la teva persona de contacte habitual. 

Salutacions cordials,

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...