×

ACCESSORIS DE BANY GALA

Qualitat i estil pel teu bany

Si és el que busques, nosaltres ho tenim. Siguem sincers, els detalls són el que determina l'estil del bany. Aquells petits detalls que proporcionen una comoditat imprescindible i que sovint no se'ls hi dóna la importància que mereixen, sigui per la seva mida o la seva funcionalitat, quan realment són els que determinaran la confortabilitat en un espai tan íntim.

En l'oferta especial d'aquesta setmana de Cairó trobaràs una selecció d'accessoris per al bany de la marca Gala que li donaran l'estil que estàs buscant.

La qualitat de Gala és present en tots els productes que fabrica. Garantia de qualitat que trobem en les característiques tècniques, estètiques i les prestacions que ofereix.

Accessoris de Bany GALA 

  • Penjador Pure: Elegància i discreció en un únic element. Un acabat de qualitat per al teu bany, amb funcionalitat i disseny.
  • Prestatgeria de vidre Pure: Amb un disseny funcional, et permet crear un espai personal per allotjar els teus productes habituals.
  • Dosificador Pure: incorpora un sistema de fixació a la paret que et permet mantenir intacte el teu espai més funcional sense renunciar al disseny del conjunt.
  • Tovalloler Pure 40 cm: Amb acabats de màxima qualitat, més enllà de la seva perfecta funcionalitat, ofereix exclusivitat i elegància.
  • Tovalloler Pure 60 cm: Com el seu germà petit, ofereix les prestacions requerides amb discreció i d'acord amb un disseny exquisit.
  • Escombreta Pure: Amb un sistema d'ancoratge a la paret, permet mantenir aquest element en un espai reservat i discret
  • Porta Paper Trendly S/Tapa: Comoditat, el principal objectiu d'aquest element, està més que assolit perquè està disponible per a esquerrans com dretans, sense oblidar la definició dels seus acabats.
  • Paperera Design/Pure Cromo Brillo: L'ordre és fonamental en els banys. Amb un acabat metal·litzat, la paperera Pure proporciona elegància i sensació de netedat.

No et perdis els increïbles preus que t'oferim perquè adeqüis el teu bany amb un estil de disseny, modern i elegant. L'oferta és vàlida del 17 al 19 de febrer. Fixa't bé en els preus, immillorables i amb l'IGI inclòs. 

 

 

 

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...