×

Purificadors d'Aire LEVOIT.

El benestar comença per la qualitat de l'aire que respirem

Levoit

 

El nostre Modus Vivendi ha canviat. La situació viscuda amb la pandèmia de la Covid-19 ens ha de fer reflexionar sobre en quin tipus d'entorn volem conviure. Components de contaminació, de virus, bacteris, pols, fums, químics, àcars... la llista d'elements nocius en l'aire que respirem és infinita, i el fet que el SARS-CoV-2 es propagui per l'aire, ens ha de fer prendre consciència sobre la idea de "netejar" l'aire que respirem.

Tenim prou motius per preocupar-nos per l'estat mediambiental del planeta, és ben cert, malauradament, però, també ens hem de preocupar de l'ambient que respirem en espais interiors, començant pel mateix habitatge on vivim.


Un aire net redueix els símptomes de malalties respiratòries

purificadors d'aire Levoit


Diversos estudis, afirmen que l'aire en un espai tancat, pot arribar a estar cinc vegades més contaminat que en l'exterior. Una dada sorprenent i que sovint no li donem la importància que es mereix. La propagació de malalties en un espai tancat és molt més ràpida que en un espai a l'aire lliure i hem de procurar evitar riscos ambientals en les persones que pateixen malalties com asma, afeccions respiratòries, al·lèrgies, etc., i aconseguir millorar-los la qualitat de vida.

Un altre dels canvis que la pandèmia també ha imposat de manera evident en la societat i en el teixit empresarial del país, i sembla que ha vingut per quedar-se, són les noves formes de comunicació i el teletreball. Fet que cal tenir en compte perquè incrementa el temps que passem tancats entre 4 parets i per tant, és quan més necessitem disposar d'un aire net i lliure d'elements nocius que puguin afectar la nostra salut.A casa, a la feina, a l'escola... Amb un purificador d'aire Levoit respiraràs salut!


Les mesures recomanades com una bona ventilació dels espais tancats és tan certa com afirmar que no és suficient, i més si tenim en compte en quin període de l'any ens trobem. El trànsit humà que trobem en oficines o escoles, botigues o grans magatzems o els nostres propis espais familiars, fa que ens mantinguem en un risc constant de percebre elements nocius a través de l'aire que compartim.

A més d'aquest risc de contagi, cal destacar que un aire de mala qualitat influència de manera negativa en la salut i en el rendiment dels més joves en edat escolar, fet que fa que disposar d'un sistema de purificació d'aire en espais tancats sigui una prioritat.

Levoit, és una jove empresa nord-americana que ha apostat fort per la implementació d'aquests productes prenent consciència de la importància que té i tindrà la necessitat de millorar la qualitat de l'aire. Els purificadors d'aire Levoit, tenen un disseny modern i elegant, amb un encaix perfecte tant a casa com a l'oficina.

La tecnologia de Levoit té en compte l'eficiència energètica i les prestacions més modernes del mercat amb la incorporació de les funcions més avançades, la connexió wifi, integració d'aplicacions mòbil, temporitzadors i indicadors de qualitat de l'aire.Quina funció fa un purificador d'aire?


Els purificadors d'aire funcionen aspirant l'aire a través de ventiladors interns, expulsant-lo via un sistema de filtració i retornant-lo a l'ambient interior.La major part de la població no és conscient de l'elevat nombre d'elements nocius que conté l'aire que respirem en els espais interiors que freqüentem habitualment. I cal recordar que som la majoria els que passem gairebé un 90 % del temps en espais interiors. En aquest sentit, un purificador d'aire Levoit resulta ideal per "netejar" l'aire dels nostres espais, ja que la marca afirma que el seu disseny exclusiu de reixeta superior de 360 °, és capaç de filtrar un 40 % més d'aire per hora i purificar un 40 % més ràpid que altres marques. Els models de LEVOIT tenen dos anys de garantia i un dels seus "secrets" és que tots els seus models incorporen el filtre TRUE HEPAcapaç de filtrar en una sola passada, almenys el 99,97% de partícules de major o igual diàmetre a 0,3 micres. A més, redueixen riscos per a la salut, ja que els Purificadors Levoit, no utilitzen ionitzadors, estan 100 % lliures d'ozó i mai utilitzen llum UV-C.
 Quins models de Levoit trobaràs a Cairó.

Levoit

 

 

LV-H132:
Destaquem: Model de l'any 2017, assequible i molt sòlid. Amb sistema de filtració avançat de 3 etapes: el prefiltre, el filtre True HEPA i el filtre de carbó activat d'alta eficiència. Capturen al·lèrgens, pèl de mascotes, caspa, fum, floridura, olors i partícules grans de pols, a més d'eliminar el 99. 97% de contaminants en l'aire tan petits com 0,3 micres.
[ més informació ]
Levoit

 

 

CORE-300:
Destaquem: El purificador d'aire més silenciós. El nivell de soroll és gairebé nul amb només una emissió de 24 dB. La seva tecnologia QuietKEAP redueix el soroll perquè pugueu dormir en un ambient interior tranquil i relaxant.
[ més informació ]
Levoit

 

 

LV-PUR131S-WIFI:
Destaquem: Amb una ordre de veu tindreu prou per controlar el purificador, amb Alexa i Google Home Assistant. Simplement doneu una ordre de veu per controlar el seu purificador d'aire amb l'aplicació Vesync. Control remot intel·ligent. Utilitza el teu telèfon intel·ligent per controlar directament el purificador d'aire en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
[ més informació ]
Levoit

 

 

LV-H133:
Destaquem: Tractament professional de l'aire. Per respirar un aire lliure del 99.97% de partícules de 0,3 micres en l'aire, com pols i pol·len El filtre de carbó activat absorbeix les olors de la cuina, les olors domèstiques, el fum i els compostos orgànics volàtils.


[ més informació ]

 

Els millors purificadors al millor preu. Gaudiu d'una excel·lent qualitat de l'aire amb les propostes que us fem des de Cairó. Benestar, salut i seguretat, un valor segur per la teva salut i la de la teva família.

En següents publicacions al blog i a les nostres xarxes socials, us presentarem els Purificadors Levoit individualment perquè pugueu informar-vos de les seves prestacions i triar el que més us interessi.

 

 

Contacta'ns per a més informació

 

 

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...