×

Blog

Oferta Especial: AIRE CONDICIONAT PORTÀTIL PTL28 de DUCASA

Si hi ha un aparell que ha esdevingut imprescindible per invertir, aquest és, sense dubte, un aire condicionat. L'evidència que vivim immersos en onades de calor constants és prou palpable. El fet que un país com Andorra hagi arribat a màxims històrics pel que fa a altes temperatures, demostra que alguna cosa està canviant en l'àmbit global.

A Cairó ho sabem, per això oferim en les nostres ofertes especials aquells productes que t'ajudaran a pal·liar els efectes de les altes temperatures.

Oferta Especial: Aire Condicionat DUCASA PTL 28

En l'oferta especial d'aquesta setmana trobaràs l'Aire Condicionat Portàtil PTL F28 de Ducasa. Comoditat i efectivitat en un aparell que podràs col·locar en qualsevol espai de la casa. Es tracta d'un Aire Condicionat de la gamma domèstica de la marca, amb un panell de control molt intuïtiu en la part superior que facilita l'ús de la consola. Disposa de rodes i mànec que permet la millor mobilitat de l'aparell. A més, incorpora un comandament a distància per tal que el puguis manipular des de qualsevol ubicació de l'estança i un kit d'instal·lació per a la finestra.

Si no vols passar més calor, equipa't amb l'Aire Condicionat PTL F28 que trobaràs en l'oferta especial de Cairó. L'oferta és vàlida del 3 al 5 d'agost i final d'existències.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.