×

Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++

Si hi ha un element indispensable en qualsevol cuina, aquest és la nevera. Tota cuina necessita comptar amb un bon frigorífic per conservar els aliments de la millor manera i mantenir les seves propietats. Si creus que la teva nevera necessita ser substituïda, a Cairó trobaràs una proposta immillorable.

Amb l'oferta especial d'aquesta setmana, podràs emportar-te la Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++ per un preu excepcional: 679,00 € amb l'IGI inclòs. L'oferta és vàlida del 7 al 9 d'abril.

Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++

 

Tecnologia i disseny en l'electrodomèstic indispensable

La Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++ ens proporciona la millor tecnologia de conservació amb una senzilla instal·lació sense cap mena de restricció.

El frigorífic incorpora el Calaix ExtraFresh Comfort que permet conservar la fruita i la verdura amb les mateixes condicions com si l'acabessis de comprar, mantenint-les en les millors condicions durant el doble de temps. Podràs controlar la humitat amb la icona de Fruita o Verdura segons el que vulguis conservar.

La Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++ et permet seleccionar la temperatura del frigorífic i congelar de manera independent i seleccionar les seves funcions amb absoluta comoditat.

El departament destinat a les ampolles facilita col·locar aquests recipients en els espais més insospitats dins de la seva capacitat. A més, se situa com qualsevol altra safata del frigorífic, amb una l'estabilitat i seguretat adequades. En cas de no necessitar aquest espai, es pot extreure amb comoditat.

El disseny d'aquest electrodomèstic demostra que en els detalls està la diferència, és per això que els tiradors externs que incorpora estan pensats perquè gaudeixis de la màxima comoditat.

El congelador de la Nevera Balay Combi Extrafresh Comfort A++ et permet guardar tota mena d'aliments, de qualsevol mida i format, gràcies a la flexibilitat que proporcionen les safates de vidre de seguretat situades entre els calaixos. A més, si necessites més espai, pots retirar les safates per obtenir un espai diàfan on posar barres de pa senceres o aliments de gran volum.

El sistema d'il·luminació amb llums LED, no només redueixen el consum energètic sinó que a més tenen una vida útil molt més prolongada. La distribució del sistema d'il·luminació permeten una clara visibilitat de tots els racons del frigorífic, amb una encesa progressiva i natural.

Sense dubte, un electrodomèstic útil, responsable i pràctic per incorporar en la teva cuina i mantenir un disseny modern i elegant.

 

 

 

Newsletter

Rep tota la informació de Cairó: ofertes, promocions, novetats, catàlegs, concursos ...