×

Blog

SIMON 100, l'última generació en interruptors intel·ligents

 "Juga amb la llum, tot és possible". Amb aquest captivador eslògan, la marca espanyola líder en el mercat de material elèctric, Simon, ha donat a conèixer la col·lecció Simon 100, una completa gamma d'interruptors intel·ligents, desenvolupats després d'anys d'investigació, que commemoren els cent anys d'història de la marca. +Tal com assenyala el fabricant en material elèctric, Simon 100 esdevé una col·lecció d'interruptors intel·ligents d'allò més revolucionaria, tant en matèria d'usabilitat com d'estètica. Així, tot i que la seva instal·lació segueix els paràmetres tradicionals, els interruptors intel·ligents que incorporen la tecnologia Simon 100 són capaços de dinamitzar els espais i crear experiències completament adaptades a l'estil de vida de cada persona. Un fet que, sens dubte, marcarà una gran diferencia en la forma de viure tant en les llars com en els entorns públics.   

Usabilitat: una nova forma d'interactuar amb la llum

Una de les principals innovacions que incorpora la col·lecció d'interruptors Simon 100 és el salt qualitatiu que ofereixen en matèria d'usabilitat. D'aquesta manera, els interruptors d'última generació del fabricant espanyol adquireixen una nova dimensió, oferint, per primera vegada, un accionament per pulsació dissenyat per ser utilitzar amb els ulls tancats. Una característica que pretén facilitar a totes les persones la interacció amb la llum, fent-la més intuïtiva, senzilla i, sobretot, confortable quant a l'ús. Així, gràcies a la funció de l'interruptor regulable es pot crear, amb tan sols lliscar un dit, l'ambient de llum desitjat. 

 

Una estètica immillorable

Amb tres estètiques diferents, mínima, matricial i vertical, la gamma d'interruptors intel·ligents Simon 100 són un clar exemple no només d'innovació tecnològica, sinó també d'innovació estilística, tant pel que fa a la forma com a la funcionalitat. Així, amb una estètica d'allò més elegant, en què es conjuga, a parts iguals, un disseny atractiu amb acabats d'alta qualitat, els interruptors Simon 100 destaquen, novament, per realçar la bellesa de la simplicitat. Una simplicitat que també es tradueix en la funcionalitat, la qual, segons Simon, arriba fins al punt de poder accionar els interruptors amb els ulls tancats.

Kits d'il·luminació 100% adaptats

Simon és conscient que no totes les estances d'una llar requereixen la mateixa il·luminació i, per això, els nous interruptors Simon 100 agrupen en pràctics kits diferents funcions amb què es poden cobrir, des d'un únic punt, totes les necessitats:

  • Kit TV: base d'endoll + HDMI + USB + TV + RJ45
  • Kit Dormitori I: base d'endoll + interruptor + carregador USB
  • Kit Dormitori II: base d'endoll + interruptor + carregador USB+ persianes


Aquestes són les principals innovacions de la nova col·lecció:

  • Bastidor múltiple
  • Funcionament amb 1 clic, ràpid i segur
  • Aprofita millor l'espai
  • Alineació perfecta
  • Accionament per pulsació
  • Instaurant una nova filosofia: accionament per pulsació

i0 Simon, digitalitzant espais

Simon 100 és la primera col·lecció que integra el sistema operatiu i0 Simon. Gràcies a aquest nou equipament tecnològic, inspirat en l'"internet of things", els interruptors passen de ser analògics a digitals, fet que permet interconnectar a la vegada diferents dispositius i dotar els espais d'una nova dimensió. Vols conèixer més productes del catàleg Simon? Consulta'ls aquí!

Vídeo Explicatiu:

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.