×

Blog

Electro Tools, l'aplicació per a l'instal·lador electricista

La Federació europea de Grups Independents de Material Elèctric (FEGIME), que és l'agrupació de majoristes de material elèctric més important d'Espanya i una de les principals en el marc europeu, de la qual Cairó en forma part, ha impulsat la creació d'Electro Tools, una aplicació mòbil ideal per als instal·ladors electricistes. I per què diem que és ideal per al sector? Doncs perquè gràcies a la seva innovadora tecnologia i amb tan sols un clic, l'aplicació facilita a l'usuari diferents recursos com ara taules i formules que es converteixen de manera automàtica, gràfics comprensibles i tabulacions clares. En tots els casos, Electro Tools proporciona informació sobre elements que diàriament s'utilitzen en el sector de l'electricitat, tant en l'àmbit dels especialistes com dels instal·ladors tècnics o enginyers.

Electro Tools, una forma molt més fàcil de treballar

Un cop descarregada l'aplicació, disponible de forma gratuïta a l'App Store i a Google Play per a dispositius Android, l'usuari aconsegueix treballar d'una forma molt més pràctica i eficient, ja que l'aplicació ofereix, a través d'un sistema intuïtiu i de fàcil ús, una calculadora de fórmules (potència de motors, caiguda de tensions, compensació, longitud de cable...), però també un ampli ventall de gràfics intel·ligents (ratis i tipus de protecció, ratis de cable, etiquetes per a atributs d'accessoris, terminals per a targetes, interruptors per a circuits de llum, fibra òptica, codi de colors per a fusibles...).

Aplicació Electro Tools

  Electro Tools, per tant, és una eina ideal per a les obres de construcció, el servei de reparacions, l'oficina o el despatx de reunions, ja que posa a disposició de l'usuari un important volum d'informació mitjançant un sol   un clic. A més, si això fos poc, Electro Tools està en continu desenvolupament, motiu pel qual el seu sistema operatiu s'actualitza constantment amb millores i noves funcionalitats.

  •   Alguns dels càlculs de fórmules que actualment integra Electro Tools són els següents:

  - Potencia de motors
  - Caiguda de tensió
  - Compensació
  - Longitud de cable
  - Distancies
  - Apuntador a satèl·lit

  •   Alguns dels gràfics intel·ligents que actualment integra Electro Tools són els següents:

  - Ratis de protecció
  - Tipus de protecció
  - Ratis de cable
  - Etiquetes per a atributs d'accessoris
  - Terminals per a targetes
  - Interruptors per a circuits de llum

- Fibra òptica (codi de colors, tipus de connector...)
- Codi de colors per a fusibles
- Codi de colors per a fèrules i cablejat
- Etiquetes de dispositius

Vídeo explicatiu

Actualment Electro Tools es troba disponible, de forma completament gratuïta, en castellà, anglès, alemany i italià. Descarrega't l'aplicació Electro Tools de FEGIME AQUÍ.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.