×

Blog

Com desinfectar la piscina

Amb l'arribada de l'estiu, és el moment perfecte per a gaudir de la nostra piscina. No obstant això, abans de submergir-nos en l'aigua, és essencial realitzar una adequada desinfecció i preparació per a garantir un ambient segur i saludable.

En aquest article, et mostrarem com desinfectar la teva piscina al principi de l'estiu, i el millor de tot, utilitzant pràctiques sostenibles i aprofitant l'eficiència dels robots de neteja per a piscines. 

 

1. Neteja inicial

Abans de començar amb la desinfecció, és important realitzar una neteja inicial de la piscina per a eliminar qualsevol brutícia o residu acumulat. Retira fulles, branques i qualsevol altre objecte flotant. A més, utilitza un raspall per a netejar les parets i el fons de la piscina, eliminant les algues i la brutícia adherida.

 

2. Equilibra els nivells de pH

El pH de l'aigua és crucial per a mantenir-la saludable i evitar problemes com a irritació en la pell i els ulls. Utilitza un kit de prova per a mesurar els nivells de pH de la piscina i ajusta'ls si és necessari. Els nivells ideals han d'estar entre 7.2 i 7.6. Pots augmentar o disminuir el pH utilitzant productes específics o ingredients naturals com a bicarbonat de sodi o àcid muriàtic, depenent de les necessitats de la teva piscina.

3. Desinfecció de la piscina de manera sostenible

En lloc d'utilitzar productes químics agressius per a desinfectar la teva piscina, opta per mètodes més sostenibles. Una excel·lent opció és la cloració salina, que utilitza sal comuna per a generar clor de manera natural. Aquest procés no sols és més respectuós amb el medi ambient, sinó que també produeix aigua més suau i menys irritant per a la pell i els ulls. Les marques especialitzades en manteniment de piscines com AstralPool ofereix sistemes de cloració salina eficients i d'alta qualitat que s'adapten a les necessitats de la teva piscina.

 

4. Robots de neteja de piscina

Per a mantenir l'aigua neta i lliure d'impureses, els robots de neteja automatitzats són una solució ideal. Aquests robots estan dissenyats per a netejar de manera eficient tant el fons com les parets de la piscina, eliminant brutícia, fulles i algues. A més, són respectuosos amb el medi ambient, ja que utilitzen menys aigua i energia que els mètodes de neteja tradicionals. Els robots de neteja per a piscina s'adapten a diferents grandàries i formes, proporcionant una neteja completa i un manteniment senzill.

 

5. Manteniment regular

Una vegada que hagis desinfectat i preparat la teva piscina per a l'estiu, és important mantenir un programa regular de manteniment. Això implica verificar regularment els nivells de pH i clor, netejar els filtres de la piscina i assegurar-te que el sistema de cloració salina funcioni correctament. A més, no oblidis continuar utilitzant el teu robot de neteja per a mantenir l'aigua lliure d'impureses i assegurar una piscina neta i cristal·lina durant tota la temporada.

 

Aquest estiu, gaudeix de la teva piscina de manera segura, sostenible i sense preocupacions gràcies als consells i solucions proporcionats. Submergeix-te en el plaer de gaudir d'un oasi refrescant i net en la teva pròpia llar!

 

A Cairó t'aconsellem quins són els accessoris de piscina ideals per a mantenir la teva piscina neta durant tot l'estiu.

 

CONTACTA'NS

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.