×

Blog

Cairó il·lumina les noves botigues d'esquí de Pic Negre i Shusski

botiga shuski lloguer

Durant els darrers anys, seguint amb la seva estratègia de negoci, les botigues de referència a Andorra per a la compra i lloguer de material d'esquí Pic Negre i Shusski destinen una part important dels seus recursos en la renovació de les seves botigues, les quals estan repartides per tot el territori andorrà superant la vintena d'establiments. Així, tot i tractar-se de renovacions pràcticament integrals, la il·luminació juga un paper fonamental dins les tasques previstes. És en aquest àmbit on intervenen els tècnics de Cairó, aportant no només l'última tecnologia en il·luminació LED per a comerços, sinó també un continu assessorament amb idees i noves propostes per millorar la il·luminació dels establiments i, en conseqüència, l'experiència del comprador.

Il·luminació LED, sinònim d'estalvi i tecnologia

Dins de les diferents tasques que s'inclouen en la remodelació del sistema d'il·luminació de les botigues Pic Negre i Shusski, la principal acció duta a terme ha estat la substitució dels antics equipaments de llum de consum i descàrrega pels últims models d'il·luminació LED de la marca Castan, els quals arriben a oferir fins a un estalvi del 60%. Tant és així que en la darrera Fira d'Il·luminació celebrada a Frankfurt, un dels certàmens tecnològics més prestigiosos d'Europa, es va posar de manifest que mentre l'any 2014 la implementació del LED es trobava en un 40%, en l'actualitat la seva implementació és pràcticament del 100%. Aquesta implementació no és fruit de l'atzar, ja que el LED no només ofereix un gran estalvi energètic, sinó també altres avantatges a tenir molt en compte com ara uns costos de manteniment pràcticament inexistents, una vida útil al voltant de les 50.000 hores, baixa generació de calor, així com una llum de molta qualitat amb alta reproducció dels colors.

compra venda ski
assegurança incendi

Una il·luminació "personalitzada"

Per tal de mantenir una línia homogènia i oferir, a la vegada, un factor diferenciador i original respecte a la competència, el director d’execució d'obres, Jaume Cristòfol,  explica que "el principal objectiu era aconseguir que cada botiga comptés amb una il·luminació única". En aquest sentit, Cristòfol detalla que després de diferents idees, finalment es va decidir implementar una il·luminació en tonalitat fashion per ressaltar el producte en totes les botigues renovades de Pic Negre (Pas de la Casa, Tarter, Grau Roig i Arinsal)  i, amb el mateix tipus de llum, crear un ambient amb decoració blanca en totes les botigues Shusski (Soldeu i La Massana). "Va ser una idea proposada pels tècnics de Cairó i ens va semblar genial".

 A més, Cristòfol també recalca que tant els LEDS com els microLEDs són una il·luminació "molt versàtil", que permet ressaltar el producte amb una llum natural amb tonalitats entre càlides i fredes. Quant a les possibilitats d'il·luminació que ofereix aquest tipus de llum, Cristòfol remarca que “és ideal per diferenciar el producte i dirigir la visió del client” i, a més, destaca que "és un tipus de llum que ha implementat, després de molta investigació, tot el grup Inditex i això són paraules majors".

 
assegurança robatori

 
Oberts a noves propostes

Per la seva banda, el responsable comercial, Richard Mourre, destaca que l'objectiu per als pròxims anys és continuar amb la reforma integral de totes les botigues, ja que "de moment hem reformat 6 de les 28 botigues que sumem entre Pic Negre (17) i Shusski (11)". Amb tot, Mourre matisa que "som conscients que les novetats duren poc temps" i, per tant,  "estem oberts a noves sorpreses per continuar adaptant-nos a les noves tendències". En aquest sentit, Mourre assegura que "els tècnics de Cairó ens ajuden molt, ja que contínuament ens porten noves propostes amb  les últimes tecnologies en il·luminació".

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.