×

Blog

Aquest Nadal, il·lumina la teva llar amb les recomanacions que et fem des de Cairó

A pocs dies perquè arribin les festes de Nadal, resulta molt complicat trobar algun racó que no estigui engalanat amb la millor il·luminació per donar la benvinguda a aquestes dates tan assenyalades. Però no només els carrers llueixen la seva millor versió. Així, es molt probable que tu també ja estiguis pensant a decorar la teva amb una il·luminació especial per contagiar a la teva família i amics l’esperit nadalenc. Tots sabem que l’opció més fàcil és desempolsar  els llums de Nadal que tenim guardats en la caixa del traster, però no creus que es moment de provar alguna cosa diferent? Per aquest motiu, avui volem proposar-te fins a 5 idees perquè casa teva llueixi com sempre has somiat, amb les últimes tecnologies d’il·luminació LED. Estem segurs que no passaran desapercebudes!

1. Destaca la façana amb llums LED alternant el color blanc i el vermell

Com si es tractés d’un llarguíssim caramel de Nadal que decora la façana de casa teva, pots col·locar al contorn de les finestres i les portes llums LED blancs i vermells que simulin aquest clàssic dolç de Nadal. Dins dels catàlegs de la nostra marca de confiança Prilux , experta en il·luminació i'interiors i exteriors, trobaràs molts circuits de llums nadalenques per formar aquest patró de colors.

2. Il·lumina l’interior de casa amb Fairy Lights

Il·luminació Nadal Cairó

Si  no saps a  què  ens referim quan parlem de  Fairy  Lights, hem de dir que és una de les millors opcions per dotar l’interior de casa teva d’un ambient purament  nadalenc. Aquest tipus de llums són dels que més s’utilitzen durant les festes de Nadal i destaquen col·locant-los a qualsevol racó de casa. Vols idees enginyoses? Si diposites els Fairy Lights dins d’un recipient de vidre, veuràs com proporciona a la teva sala una atmosfera màgica i acollidora, o també pots decorar les figures nadalenques amb aquest tipus de llums, per exemple, sobre la llar de foc.

3. Crea un arbre de Nadal de llums LED

Il·luminació Nadal Cairó

Una de les últimes tendències decoratives per aquest Nadal són la distribució de llums LED en forma d’arbre. Prilux és una de les marques que ofereix una major varietat de circuits d’il·luminació i, en aquest cas, et recomanem un Spiral Tree de   llums LED, blanques i grogues. Sens dubte, es tracta d’una alternativa al clàssic arbre de Nadal que donarà un aire més modern a la teva llar. A més, cal esmentar que obtenir aquesta figura lluminosa et suposarà una despesa econòmica molt baixa.

4. Cobreix les parets de cortines i garlandes de llums

Il·luminació Nadal Cairó

Les cortines i les garlandes se solen trobar habitualment a llocs on transita la gent, com als carrers i a les places, penjades als fanals o a les branques dels arbres. De fet, la moda de cobrir les parets de l’interior de les cases amb llums de Nadal és relativament nova, però pensem que és una bona opció si vols ocupar molt espai dins del teu habitatge, d’una forma diferent, especial i que no hagis d’emprar molt temps en la seva preparació. S’ha de tenir en compte que la casa ha de tenir un sostre alt i un espai prou gran a les parets per distribuir el circuit de llums, però el resultat és espectacular i molt agradable de contemplar, sobretot quan apaguis la resta de llums de l’habitació.

5.  Col·locar cartells de neó dins de casa

Il·luminació Nadal Cairó

Segurament, una de les propostes més singulars i excèntriques que podries contemplar aquestes festes és penjar cartells de neó a les parets com si es tractés d’un bar. En el nostre cas, i perquè no es desviï del significat real que es vol transmetre, els cartells inclourien frases típiques nadalenques, desitjant bones festes o una bona entrada d’any, o senzillament un missatge recordant que el més important en aquestes festes és ser feliç amb els teus. Garantim que la sorpresa de les visites quan entrin a casa teva està assegurada!

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.