T’apropem les noves cisternes encastades de Geberit

Si estàs pensant a renovar els teus banys o, simplement, donar un toc d'elegància i subtilesa, des de Cairó et recomanem apostar pels nous dissenys en cisternes encastades que proposa Geberit, un dels principals fabricant de vàlvules d'alimentació per a sanitaris, així com de vàlvules de descàrrega per obtenir estalvi d'aigua en l'ús diari.

cisternes encastades de Geberit

Beneficis cisternes encastades Geberit

Gràcies al seu funcional i innovador disseny, les noves cisternes encastades de Geberit no només ajuden a guanyar metres útils en el nostre bany, sinó que també aporten un toc d'elegància i faciliten la neteja, ja que s'eliminen tots els racons i les zones de difícil accés.

Funcionalitat i disseny

Dins la seva sèrie Omega, Geberit proposa tot tipus d'innovadores cisternes encastades per a banys, les quals a banda de proporcionar un toc distintiu i modern són ideals per equipar banys de dimensions reduïdes o que compten amb situacions de construcció especials. Un bon exemple és la nova cisterna encastada Geberit Omega20, la qual ha estat dissenyada per equipar aquells banys en què es disposa de poca alçada. D'aquesta manera, gràcies als seus 82 cm d'alçada i 12 cm d'amplada, l'innovador disseny de Geberit facilita la seva instal·lació tant a sota de l'ampit de la finestra com a sota de sostres de baixa alçada amb golfes.

Ampli ventall de polsadors

A més, aquest tipus de solució ofereix la possibilitat d'instal·lar el polsador que activa la descàrrega de l'aigua en la part frontal o superior de la cisterna. Per tant, la cisterna es pot connectar al subministrament d'aigua per la part posterior o lateral. Pel que fa a la resta de complements que incorpora aquest innovador component, les possibilitats de disseny s'amplien amb la gamma de polsadors d'aquesta mateixa sèrie.

cisternes encastades geberit

Així, el polsador Geberit Omega20 presenta dos botons amb un marc al voltant disponible en sis colors diferents. També s'ofereix en sis colors el polsador Geberit Omega30, la versió amb dos botons rectangulars, que incorpora una elegant banda horitzontal en cada botó. Finalment, Geberit Omega60 és el model més petit i sofisticat, ja que la seva superfície queda enrasada amb el revestiment de la paret i no sobresurt, encaixant a la perfecció en qualsevol bany. A més del vessant estètic, els polsadores Omega també ajuden a estalviar aigua. Per a això, tota la gamma de polsadors Geberit Omega està equipada amb doble descàrrega (ajustable fins a 3 litres d'aigua per a la mitja descàrrega i 4,5 o 6 litres en el cas de la descàrrega completa).