×

Cuina

Cuina

La cuina pot ser la part més important d'una llar, sent així, cal que la tinguem ben equipada i dissenyada per passar-hi moltes hores, més enllà de l'estona que hi dediquem a cuinar.

I és que les cuines d'avui dia, a banda de les funcions pròpies que exerceixen els electrodomèstics en les seves ubicacions, sumat als estris necessaris per cuinar, acostumen a incloure un espai destinat a fer-hi àpats amb comoditat, com taules o barres. En trobem que poden estar dissenyades de manera que formen part del menjador, ja que en els plantejaments més innovadors parlem del concepte cuina oberta, referint-nos a la cuina integrada dins del menjador. Ara bé, les cuines amb un estil tradicional, separades com a espai individual, també ofereixen dissenys innovadors que la converteixen en àrees per poder-hi passar llargues estones i sentir-nos molt confortables.

Cocinas

 

A Cairó tenim la cuina que t'imagines

En aquest sentit, a l'hora de crear el disseny interior de la cuina es tenen en compte aspectes tan determinants com el model de les plaques, siguin de vitroceràmica, inducció o de gas; les aigüeres, amb les seves corresponents aixetes; el model de nevera triat, sigui Combi, Side by Side, estil Americanes o integrades en el mobiliari, sense oblidar les campanes i extractors o el rentaplats.

A Cairó tenim tots els elements necessaris perquè completis el disseny de la teva cuina tal com te la imagines. Perquè aconsegueixis la funcionalitat i la comoditat necessària perquè l'estona que dediquis a preparar les teves receptes sigui el més confortable possible.


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.