×

Accessoris bany

Accessoris bany

El bany que t'imagines, aquell que tens al cap, existeix. I el tenim a Cairó. Vine i dóna un cop d'ull a les propostes que et tenim preparades.

Transformar o crear el bany en un espai modern, de relaxament, còmode i confortable, és possible. A Cairó tenim tots els imprescindibles, i tots els detalls, que et permetran una renovació del bany tal com el tens al cap. Aquests espais, tradicionalment reservats a moments breus d'inevitable necessitat, en les cases modernes i les noves tendències del disseny d'interiors, s'estructuren com a espais que ens permeten tenir moments de desconnexió i relaxament, per gaudir de moments destinats a consentir-nos i cultivar el nostre benestar.

Transforma el teu bany amb Cairó

Accessoris Bany

A Cairó tenim elements que et permetran gaudir i lluir elements que, més enllà del seu funcional ús, et permetran sentir-te tan a gust que no voldràs sortir. Els tovallolers elèctrics, a banda de proporcionar calor a l'espai, t'escalfaran el barnús o la tovallola en el moment més crític sortint de la dutxa, un petit plaer que no té preu. De la mateixa dutxa, amb una mampara adaptada al disseny que vas buscant, crearà un microclima interior que et proporcionarà la temperatura adient per gaudir fins a l'última gota que surti de la dutxa i els moments posteriors. Finalment, els petits detalls com dispensadors de sabó, miralls de tota mena i mida o objectes enginyosos que ni t'imaginaves que existien, completaran un bany de somni.

A Cairó tenim infinitat de propostes perquè el teu bany sigui més que un bany.

 


CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.