×

Blog

Trucs per estalviar: aire condicionat a casa

Els aires condicionats s'han tornat una solució quotidiana a l'hora de climatitzar els nostres espais. Realitzar ús racional i eficient ens permetran estalviar en la nostra factura i també estalviar en emissions a l'atmosfera.

Trucs per estalviar en l'ús de l'aire condicionat

1. Compra un equip amb l'etiquetatge adequat. Els electrodomèstics amb certificació, són una solució eficient que ens permetran estalviar fins a més d'un 60% més que un equip d'aire condicionat convencional.

2. Quan compris un equip, sol·licita assessoria a un expert. Una informació important a l'hora de comprar una màquina, és conèixer si té o no suficient potència per climatitzar les nostres habitacions.

3. Instal·la un altre tipus d'artefactes d'aire condicionat que t'ajudaran a gaudir d'un aire més fresc a les hores en que la calor no és tan sufocant.

4. Realitza una posada a punt del teu equip. Quan les primeres temperatures de l'estiu arriben, és bo fer una revisió de l'equip: filtres nets, instal·lació i òptim funcionament.

5. Altres trucs, com ara ventilar la casa a la nit o a primera hora del matí, així com mantenir-la en penombres, ens ajuda a evitar que la temperatura dels nostres ambients pugi.

6. Si surts de casa, apaga una mica abans l'equip, el fred roman en l'ambient.

7. A quina temperatura fas servir l'aire condicionat? La temperatura més adequada són 22 graus, és una temperatura que ens permetrà estar còmodes Depenent de l'equip que tinguem, cada grau de més ens pot significar fins a un augment en la despesa d'un 8%.

Són molts els fabriacantes d'aire condicionat que ofereixen solucions d'alta qualitat. A Cairó el nostre equip d'assessors podrà orientar-li en la millor decisió de compra, tenint en compte les seves espeficifaciones.

Contacte amb Cairó: cairo@cairo.ad | Tfn +376 879079 | www.cairo.ad

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.