T’ajudem a triar el teu radiador elèctric!

 radiadors elèctrics caiiró

Així, quan parlem de radiadors elèctrics ens referim a un equipament d'allò més pràctic i necessari en qualsevol llar, independentment del seu aïllament tèrmic. Un cop hem decidit que volem equipar la nostra llar amb un radiador elèctric, és molt important valorar totes les possibilitats que ofereix el mercat per tal de trobar l'emissor tèrmic que s'adapta millor a les característiques del nostre habitatge. Així, podem classificar els radiadors elèctrics a partir de les següents característiques:

Per funcionament

  • Emissors de fluid

En aparença, aquests tipus d'emissors son semblants a un radiador d'alumini convencional i el seu funcionament és similar. Aquest tipus de radiadors, però, alberga en el seu interior un fluid caloportador que s'escalfa mitjançant una resistència elèctrica. Aquest fluid ofereix una gran inèrcia tèrmica, de manera que una vegada que agafa temperatura va dissipant la calor progressivament.

  • Emissors secs

Aquests emissors estan formats per dos elements fonamentals. Per una banda compta amb un bloc d'alumini, el qual genera la calor mitjançant resistències elèctriques i, de l'altra, una superfície radiant en el seu exterior, que s'encarrega de distribuir la calor de forma més ràpida i homogènia. Pel que fa a aquesta superfície exterior, es pot trobar amb diferents acabats (alumini, pedra, vidre...), fet que no només millora la conductivitat tèrmica de l'emissor, sinó que també proporciona un acabat més modern i elegant, el qual s'integra perfectament en qualsevol estança de la llar.

Per regulació i el control de la temperatura

  • Radiador elèctric Analògic

Aquest tipus de regulació , molt més senzill i econòmic, està format per una roda que gira a esquerra o dreta per pujar i baixar la temperatura. Tot i no ser molt precís, el seu baix cost el converteix en una solució econòmica per escalfar qualsevol espai.

radiadors elèctrics cairó

  • Radiador elèctric Digital

En aquest cas, el termòstat de l'emissor té un petit display digital que indica la temperatura seleccionada, la qual es pot controlar i ajustar de forma ràpida i còmode mitjançant botons. Així, gràcies a aquestes funcionalitats, no només parlem d'un sistema molt més precís que l'analògic sinó també d'un equipament que ofereix una estètica molt més moderna i minimalista.

Per tipus de termòstat

Existeixen diferents models de termòstat digital, en funció del grau de programació i automatització.

  • Termòstat no programable

Aquest tipus de termòstat digital únicament permet la selecció de la temperatura desitjada manualment i l'encès/apagat de l'emissor.

  • Termòstat programable

Permet determinar les hores d'encès i apagat automàticament seleccionant les hores en què es desitja màxim confort. Existeixen també models amb control remot per al control a distància de l'emissor.

Components per a la instal·lació

La incorporació de la domòtica en molts models d'alta gamma és un dels principals avantatges que ofereixen les instal·lacions amb emissors tèrmics enfront d'altres instal·lacions de calefacció elèctriques. En aquest sentit, aquest tipus d'equipament pot incorporar els següents accessoris:

  • Racionalitzador

És l'encarregat de controlar el consum elèctric dels emissors i distribuir-ho segons la necessitat. El racionalitzar controla el consum total de la instal·lació d'emissors i distribueix la potència elèctrica per evitar pics de consum i ajustar la potència màxima.

  • Mòdul telefònic i GSM

Es connecta a la instal·lació i permet controlar l'encès i apagat a través d'una trucada telefònica (mòdul telefònic) o mitjançant missatge de text SMS (mòdul GSM).

  • Controlador WIFI

Permet un control total del sistema de calefacció a distància. Un receptor instal·lat al mòdem de l'habitatge permet l'accés des de qualsevol aparell amb connexió a internet (ordinador, tablet i smartphone). Així, la calefacció es pot activar des del mòbil i canviar la programació existent des de l'aplicació.

Consulta aquí tota l’oferta en radiadors elèctrics que posem a la teva disposició des de Cairó!