Sorteig entrada doble per a l'obra de teatre "Sopar amb batalla

T'agrada el teatre? Doncs estàs de sort! A Cairó volem que passis una tarda d'allò més divertida i, per això, sortegem una entrada doble per a la comèdia negra "Sopar amb batalla" de LapsusTeatre, que es representarà el 13 de maig al teatre comunal d'Andorra la Vella. Per participar en el sorteig, només has de fer "M'agrada" a la nostra pàgina de Facebook compartir, de forma pública, aquesta publicació o comentar-la dient el nom d'algun actor de l'obra o bé explicant alguna situació curiosa que t'hagi passat durant un sopar amb amics. També, sortejarem una altra entrada doble de forma física a la nostra botiga entre totes les compres realitzades entre el 3 i el 9 d'abril. En ambdós casos, direm el nom dels premiats (sorteig Facebook i sorteig botiga) el  10 d'abril.  Consulta aquí els noms dels guanyadors. 

Argument "Sopar amb batalla"

Sorteig entrada doble Sopar amb batalla

La Cris i el Dani han convidat els amics d’ella per fer un sopar d’inauguració del pis nou. Quan un dels amics, el Rafa, aparegui a la festa amb una notícia esfereïdora desencadenarà una trama de sorpreses, infidelitats, traïcions i nous lligams que convertiran el sopar en una esbojarrada batalla per la supervivència.

Sopar amb batalla és una comèdia negra àgil, divertida, demencial i sorprenent on res és el que sembla i on els éssers que hi habiten lluitaran tant com calgui i amb qui calgui, desesperadament, per estimar i sentir-se estimats.

  • Companyia: Lapsus Teatre
  • Autor: Jordi Casanovas
  • Direcció: Alfons Casal
  • Repartiment: Mercè Rosas, Gemma Garcia, Joan Sans, Cristina Gavaldà, Sito Adrán, Maria Alaminos i Marcos Rodríguez.