×

Blog

Projectes Cairó: Rotonda Duana riu Runer

En aquesta ocasió, donem el tret de sortida a aquest apartat detallant la nostra participació en l'execució de la rotonda ubicada a l'entrada de la duana del riu Runer, obra que va finalitzar al juliol del 2016, tot coincidint amb l'arribada del Tour de France.Cal dir que l'execució d'aquesta obra, en què Cairó, hi va col·laborar subministrant les lluminàries de Salvi model LAN,  formava part d'un projecte major com era el canvi de rasant de la Carretera General 1 des de la rotonda de la depuradora cap a la Duana.

lluminaries cairó rotonda duana

Fases de l'obra

Amb aquesta obra, no només es va aconseguir millorar la situació de la xarxa viària, sinó que també es va eliminar un punt baix del traçat i es va solucionar el problema d'acumulació de les aigües pluvials. Així, l'obra va anar més enllà del que es veu en superfície, ja que també es va incloure, per sota de la Carretera General i de la rotonda, una galeria de serveis de 2,00 x 2,50 metres de secció i un col·lector d'aigües, el qual va connectar la Duana, les casetes dels transitaris i les naus industrials veïnes amb la depuradora. 

projecte rotonda duana riu runer

La il·luminació és essencial en tots els àmbits, però en el cas de la xarxa viària encara adquireix una major rellevància. A més, cal remarcar que en aquest cas s'il·lumina un espai estratègic, que dóna la benvinguda als visitants a Andorra i, en un futur, permetrà connectar la Carretera General 1 amb un nou vial projectat pel marge dret del riu.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.