×

Blog

El programa ELIOT, l'aposta més ambiciosa de Legrand per impulsar l'internet de les coses

La multinacional francesa Legrand, especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis i una de les principals marques amb què treballem des de Cairó, ha apostat decididament per l'internet de les coses, concepte popularitzat en els darrers anys i que fa referència a la interconnexió digital, dotada d'un valor afegit en termes de funcionament, informació i interacció amb l'entorn, d'objectes quotidians amb internet. A diferencia del que succeeix en altres ocasions, l'aposta de Legrand no s'ha quedat en una simple voluntat d'intencions, ja que recentment han llançat a escala espanyola el seu programa ELIOT, acció dissenyada per facilitar el sorgiment dels edificis connectats i al mateix temps demostrar que amb aquesta mesura es pot optimitzar i millorar el valor d'ús per a tots els usuaris.

diferents equipaments d’una llar connectats a la xarxa

Dels 14.000 milions de dispositius connectats el 2014 a 50.000 el 2020

Davant l'important creixement del mercat de dispositius connectats, des de Legrand es té el convenciment que s'està iniciant una nova era en el sector dels edificis, dins la qual l'internet de les coses tindrà un paper més que rellevant en la irrupció de les denominades solucions 'intel·ligents'. Una irrupció que segons les primeres previsions permetrà pràcticament quadruplicar, en tan sols 6 anys, el nombre de dispositius connectats, passant dels 14.000 milions que hi havia el 2014 als 50.000 milions el 2020. Així, amb el programa ELIOT impulsat per Legrand, no només es compta amb una eina de garanties per afrontar la revolució que suposarà l'internet de les coses, sinó que també s'accelera el desenvolupament de les solucions connectades per beneficiar tant als usuaris privats com als professionals.

Més confort i estalvi energètic

Convertir qualsevol llar en un habitatge intel·ligent, oferir seguretat a les persones amb discapacitat, rebre informació remota, mesurar i controlar el consum d'energia o evitar els inconvenients que origina un tall inesperat de subministrament elèctric. Aquests són alguns exemples de les noves funcionalitats que inclouen els dispositius connectats amb la tecnologia ELIOTde Legrand. Unes funcions que ja són una realitat i que sens dubte aporten nou valor d'ús als usuaris, donant resposta al desenvolupament social, concretament en la cerca d'un major confort i estalvi energètic, a les necessitats de seguretat i a l'assistència domiciliaria de les persones amb pèrdua d'autonomia. A més, d'acord amb l'objectiu de garantir un disseny apte per a tothom, els dispositius Legrand es caracteritzen per ser extremadament intuïtius i per la seva simplicitat i facilitat d'ús i instal·lació. Precisament, la companyia està innovant no només per afegir interfícies connectades a la seva oferta actual, sinó també per impulsar el desenvolupament de dispositius connectats de forma nadiua.

Videoporter "connectat", la primera solució ELIOT

Coincidint amb el llançament d'ELIOT a Espanya, Legrand ha presentat el primer producte que incorpora l'innovador programa. Es tracta d'un videoporter "connectat" amb xarxa WI-FI incorporada, que permet, entre altres funcions, atendre a través del Smartphone i des del sofà o qualsevol punt de la llar totes les trucades, o bé des de l'exterior en cas d'estar fora de casa. Tot això, de forma simple i intuïtiva, gràcies al desenvolupament pensat especialment per a l'usuari final, que permet realitzar múltiples gestions des de l'app "Door entry", disponible de forma gratuïta per a iOS i Android. Fes com Legrand i descobreix l'oferta que tenim a Cairó en la secció de telecomunicacions i control d'edificis. Consulta-la aquí!

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.