Guanyadors sorteig entrada doble obra teatre "Sopar amb batalla"

Ens plau anunciar que ja tenim guanyadors de les dues entrades dobles per a l'obra de teatre "Sopar amb batalla" que sortejàvem des de Cairó! En aquesta ocasió, a més, hem afegit una nova modalitat de participació, sortejant una de les dues entrades entre tots els usuaris que han interactuat amb el  nostre perfil de Facebook.  Així, un cop finalitzat el termini per participar en el sorteig (del 3 al 9 d'abril amb participació directa a la botiga i del 22 de març al 9 d'abril mitjançant Facebook), els premiats han estat els següents:

  • Guanyador entrada doble sortejada a la botiga: Julio (Electrica Tremat)
  • Guanyador entrada doble sortejada a través del nostre Facebook: Sonia Bonell

Com sempre, aprofitem aquesta publicació per agrair la vostra participació i la confiança que dipositeu dia rere dia en la nostra empresa. 

Argument "Sopar amb batalla"

sorteig entrada doble teatre

La Cris i el Dani han convidat els amics d’ella per fer un sopar d’inauguració del pis nou. Quan un dels amics, el Rafa, aparegui a la festa amb una notícia esfereïdora desencadenarà una trama de sorpreses, infidelitats, traïcions i nous lligams que convertiran el sopar en una esbojarrada batalla per la supervivència.

Sopar amb batalla és una comèdia negra àgil, divertida, demencial i sorprenent on res és el que sembla i on els éssers que hi habiten lluitaran tant com calgui i amb qui calgui, desesperadament, per estimar i sentir-se estimats.

  • Companyia: Lapsus Teatre
  • Autor: Jordi Casanovas
  • Direcció: Alfons Casal
  • Repartiment: Mercè Rosas, Gemma Garcia, Joan Sans, Cristina Gavaldà, Sito Adrán, Maria Alaminos i Marcos Rodríguez.