×

Blog

Controla el teu edifici amb l’última tecnologia en videoporters de la mà de Tegui

La marca de porters i videoporters automàtics Tegui ha presentat un nou configurador web per a aquests dispositius, fàcil d’utilitzar i dirigit a persones amb pocs coneixements tècnics. Les funcionalitats d’aquest aplicatiu web, que ha creat el grup Legrand, permet el control de fins a 100 habitatges on s’inclouen gestions com la il·luminació dels espais comuns, segons accessos o el monitoratge de telecàmeres addicionals. 

videoporter tegui

A més a més, el nou configurador web de Tegui conté totes les opcions en mòduls de funcions, com un lector RFID per al control d’accés, visualitzador, càmera estàndard amb objectiu gran angular, capaç de gravar de nit, i un teclat alfanumèric. D’altra banda, les plaques interiors dels porters i els videoporters automàtics disposen de les últimes novetats en domòtica i internet, gràcies  al programa Eliot, produït per Legrand i que ja vam detallar anteriorment al nostre blog.

Videoporters equipats amb l’última tecnologia de Tegui

Tegui disposa d’una gamma de dispositius entre els quals podem trobar Swing, Classe 100, Classe 300 i el nou Classe 300X13E. Aquest últim, l’únic que disposa de tecnologia WIFI, permet interactuar amb el configurador de Tegui des del teu smartphone.  Cal destacar, a més, que les plaques exteriors dels porters i videoporters són Sfera New i Robur, amb possibilitat de personalitzar-les i encastar-les dins la paret. A continuació et mostrem el vídeo sobre les funcionalitats que té el programa Elliot, del grup Legrand, el qual hem esmentat unes línies més amunt. Es tracta de tota una revolució tecnològica, aplicable a totes les situacions quotidianes que et puguis imaginar!

Configura el teu porter o videoporter automàtic amb una interfície fàcil i intuïtiva

La pàgina web de Tegui ofereix un complet simulador que permet a l’usuari escollir els diferents accessoris que vol incloure en el seu videoporter o porter automàtic. D’aquesta manera, Tegui aposta per la personalització dels dispositius, amb una interfície fàcil, còmode i intuïtiva. Així mateix, amb pocs clicks pots triar entre les plaques exteriors i interiors amb les quals opera Tegui, com Robur o Allmetal, la possibilitat d’escollir les propietats de la càmera que pot equipar la placa exterior del videoporter (incloure un objectiu gran angular, sensor antipluja, o un mòdul amb visió diürna i nocturna, etc...). A més, també inclou una àmplia varietat en mòduls de polsadors (numèrics o gràfics) i mòduls electrònics d’accés, dirigit a persones amb discapacitats auditives. 

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.