×

Blog

Consells d'estalvi d'energia a casa: quins electrodomèstics comprar?

Què hem de tenir en compte a l'hora de comprar un electrodomèstic?

El primer a valorar és l'etiquetatge energètic en on consta la informació sobre el consum d'energia i altres dades addicionals vinculats a l'eficiència de l'electrodomèstic, cicle de vida, soroll, etc.

L'etiquetatge energètic es troba en aparells elèctrics com ara rentadores-assecadores, rentavaixelles, congeladors, frigorífics, microones, fins i tot en fonts de llum com ara llums.

Categoria d'eficiència energètica Consum d'energia Evaluació
A <55% Baix consum d'energia
B 55-75%
C 75-90%
D 90-100% Consum d'energia Medi
E 100-110%
F 110-125% Alt consum d'energia
G > 125%

 

L'escala de la categoria d'eficiència energètica és de 7 lletres: de l'A a la G, sent la A la lletra que indica la màxima eficiència.

Tenint en compte aquesta classificació, sabrem, per exemple, que si comprem una assecadora de classe A, aquesta consumirà menys de la meitat que una de classe F, i això, en termes de consum energètic i despeses, suposa un estalvi important al llarg de la vida útil de l'electrodomèstic.

Els costos d'un electrodomèstic amb certificació A solen ser més elevats, però és una inversió que s'amortitza a mitjà termini.

Per a més informació sobre compra d'electrodomèstics eficients a Andorra, no dubti en consultar al nostre Departament Comercial. Disposem d'electrodomèstics de les millors marques, àmplia disponibilitat de models i amb etiqueta de certificació d'eficiència energètica (no realitzem instal·lacions; lliurament a tot el Principat d'Andorra).

Contacte amb Cairó: cairo@cairo.ad | Tfn +376 879079 | www.cairo.ad

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.