×

Blog

Aconsegueix una neteja completa de la teva llar amb els sistemes d’aspiració centralitzada CVTech

L’autèntica revolució comença des de dins: una de les marques que ha fet un gir de 180º al concepte de neteja de la llar ha sigut CVTech, amb la fabricació de centrals d’aspiració fixes que es poden instal·lar en qualsevol estança o espaï de l’habitatge, com un armari, el garatge, o les golfes. Un sistema que demostra cap a on està evolucionant el sector de la neteja de la llar.

Com funcionen els sistemes centralitzats d’aspiració de CVTech?

És molt senzill, només hem de connectar la mànega (similar a la d'una aspiradora tradicional) a les preses col·locades en les diferents habitacions de la casa. Gràcies a un còmode interruptor localitzat en el mànec de l’aspiradora, el sistema s'activarà automàticament sense necessitat d'acudir a l'estada en què es troba la central per activar-la. Tota la pols aspirada es transporta a través dels tubs fins a la central d'aspiració i queda emmagatzemat en el dipòsit. L’única acció a tenir en compte és la d’escollir l’accessori més adequat d’acord amb el tipus de superfície que volem aspirar!

sistema-aspiracio-centralitzada-2

Un sistema d’aspiració centralitzat amb notables beneficis per a la salut

L’aspiració centralitzada, més enllà d’oferir un sistema amb una estètica moderna i una tecnologia innovadora, permet mantenir l’espai més net i l’ambient lliure de partícules de pols, fent que l’aire interior guanyi en qualitat. En aquest sentit, s’ha demostrat que disposar d’un sistema d’aspiració centralitzada CVTech també ajuda a reduir les reaccions al·lèrgiques en persones sensibles als àcars, que s’alberguen dins de les partícules de pols.

A més a més, la unitat central d'aspiració, de baix nivell sonor, està situada fora de l'àrea on es desenvolupa la vida diària, evitant el molest soroll que produeixen les aspiradores convencionals. Aspirar la casa amb CVTECH no limitarà els horaris, ja que podràs netejar mentre altres descansen o treballen.

sistemes-aspiracio-centralitzada

El sistema d’aspiració CVTech: estalvi energètic i de fàcil manteniment

Els sistemes d’aspiració centralitzats destaquen per aconseguir registrar un consum reduït, gràcies als últims avenços en eficiència energètica de CVTech. Així mateix, aquest nou sistema d’aspiració no és necessari revisar-se amb molta freqüència, ja que la capacitat del dipòsit és molt ampli i la neteja dels filtres centrals només cal netejar-los amb aigua, deixar-los assecar i tornar-los a instal·lar a l’aspiradora, més o menys cada 6 mesos. Fàcil veritat?

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.