×

Blog

A Cairó ens preparem per al Nadal!

il·luminació prilux nadal

Com no podia ser d'una altra manera, en el nou catàleg d'il·luminació de 2017 tornem a apostar per una marca de referència dins el sector com és Prilux, empresa espanyola que des de 1991 ofereix una àmplia gamma de productes, amb l'última tecnologia i una relació qualitat/preu insuperable.

Il·lumina la teva llar com mai amb Prilux!

il·luminació prilux nadal

Si hi ha un període en què la il·luminació juga un paper fonamental és, sens dubte, durant el Nadal. Ja sigui a l'interior de les cases, a les baranes dels balcons o façanes, als carrers o a les botigues i centres comercials, durant les dates nadalenques resulta força difícil trobar algun racó sense il·luminar. 

Per això, amb el nou catàleg Prilux que enguany t'hem preparat des de Cairó, comptaràs amb tot tipus d'equipaments d'il·luminació decorativa perquè aflori el teu esperit nadalenc. Així, en aquest nou catàleg trobaràs des dels típics motius nadalencs (motius per a carrers, fanals i façanes, motius mini o 3D, arbres, figures,..), fins a decoració lluminosa més moderna, amb tota la gamma d'il·luminació de LEDS Flexilight. Així mateix, també trobaràs un ampli ventall de LEDS exteriors i interiors, amb infinitat de dissenys i models de temàtica nadalenca.

Prilux, a l'avantguarda en la il·luminació decorativa

Prilux no només ofereix els últims dissenys en il·luminació, sinó que també fabrica i dissenya làmpades, lluminàries d'interior i exterior i solucions d'il·luminació a l'alçada de les necessitats de cada client.     

 

Il·luminant Andorra

il·luminació nadal priluxA banda d'oferir multitud de productes d'il·luminació nadalenca, a Cairó també ens hem especialitzat en el disseny de tot tipus de projectes d'il·luminació exterior i interior tant en carrers i espais públics, com en botigues i centres comercials.

Així, entre els principals projectes d'il·luminació nadalenca que duem a terme des de Cairó, destaca el projecte d'Illa Carlemany, un dels principals centres comercials d'Andorra, així com les col·laboracions que mantenim amb diversos comuns, com per exemple el d'Andorra la Vella o Sant Julià de Lòria.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.