×

Blog

A Cairó continuem creixent per oferir-te un millor servei

                                                                                                                       ampliació botiga

Un cop finalitzades les obres de remodelació, ja ho podem anunciar: a Cairó encetem una nova etapa amb botiga ampliada i 100% renovada. Amb aquest procés de remodelatge, que ha inclòs, a més, una important ampliació de la zona destinada a l'exposició i venda de productes, no només es posa de manifest la ferma voluntat que mantenim per expandir el nostre model de negoci, sinó que també, com a punt encara més important, ens permet oferir un millor servei a tots els nostres clients.

Ampliació de la zona destinada a venda

ampliacio botiga cairó

Una de les principals accions dutes a terme durant aquest procés ha estat, sens dubte, l'ampliació de l'espai de la planta principal destinat a la venda i exposició de productes. Així, per tal de guanyar metres en la zona comercial, bona part de les obres han consistit a fusionar i adaptar dins la botiga l'antic espai adjunt reservat a l'aparcament de vehicles. D'aquesta manera, actualment podem comptar amb gairebé el doble d'espai per exposar nous productes i oferir-te un millor servei amb una exposició molt més àmplia i variada. A més, el fet de comptar amb una major superfície comercial ens permetrà posar a l'abast de tots els nostres clients productes d'alta rotació, amb contínues novetats i propostes d'allò més competitives.

Vine a conèixer la nova imatge de Cairó!

ampliacio botiga cairó

No ho dubtis i apropa't a Cairó per descobrir en primera persona tota la remodelació que hem dut a terme per oferir-te un millor servei. Un espai molt més gran, amb més productes a la teva disposició, t'està esperant

Noves funcionalitats en l’àrea clients

Paral·lelament a l'ampliació de la botiga, a nivell web també hem actualitzat   l’"Àrea clients", fent-la visualment molt més intuïtiva i àgil per tal de millorar l'experiència dels nostres clients. Entre les principals novetats que s'han incorporat destaca la unificació de tots els comptes de cada client amb un únic usuari, fent que des d'un inici el client pugui consultar totes els seus comptes amb un únic inici de sessió.

A més, totes aquestes millores són només un inici, ja que el pròxim pas és habilitar altres funcionalitats dins de l'àrea clients per tal que sigui possible tenir accés als pressupostos de cada client, confirmar preus i descomptes a través de referencies i, fins i tot, arribar a realitzar comandes online.

CAIRÓEXPRESS!

Fes la teva compra amb un sol dit! Sense fer cues!

01
DEMANAel producte que t'interesa a la nostra web, per email,telèfon o whatsapp.
01
CONFIRMAla compra, un cop validada.
03
RECULLla teva comanda a la nostra botiga, en format STOP & GO.